0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Green κι όμως δεν είναι τόσο δύσκολο να τα υπολογίσεις και αυτά κατά προσέγγιση. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες διοικητικές ικανότητες. Αρκούν τα στατιστικά προηγούμενων χρόνων, ο αριθμός των θέσεων εργασίας και όσες αλλαγές πρόκειται να εφαρμοστούν. Πχ στην πληροφορική πέρσι πήρε μέχρι κάτω από το 1500. Με τις μετατάξεις στην πρωτοβάθμια φέτος ξέρουμε από τώρα ότι ο αριθμός των προσλήψεων θα μειωθεί. Ποιος ο λόγος να κάνουν αιτήσεις όσοι πχ. είναι κάτω από το 2000;
Ελπίζω, ειδικά φέτος, να μην παρατηρηθεί εκτεταμένα και φέτος το φαινόμενο συναδέλφων που δεν έχουν καμιά ελπίδα πρόσληψης να προσέρχονται και αυτοί και να κάνουν αιτήσεις ταλαιπωρώντας και τους αυτούς τους και τους άλλους.Είχε τύχει προηγούμενες χρονιές, να έχουν μαζευτεί στο γραφείο της
Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται η εγκύκλιος πρόσληψης των αναπληρωτών. Μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτή η ταλαιπωρία να στήνονται με τις ώρες στις ουρές στα γραφεία και στις διευθύνσεις οι συνάδελφοι αναπληρωτές για να κάνουν τις αιτήσεις? Γιατί να μην ανοίγει το σύστημα 7-10 μέρες και να μπαίνει ο καθένας από τον υπολογιστή του και να συμπληρώνει από εκεί την αίτησή του, αφού είναι από τις προηγούμενες χρονιές αποθηκευμένοι και πληκτρολογεί ο υπάλληλος το ΑΦΜ του καθενός και προβάλλονται τα στοιχεία στην οθόνη, συνεχίζοντας τη διαδικασία (Με εξαίρεση τους συναδέλφους που υποβάλλουν πρώτη φορά αίτηση για ένταξη και οι οποίοι πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία για την υποβολή αντιγράφων πτυχίου, ταυτότητας κ.α.)? Πότε θα αλλάξει αυτό? Τι κάνουν ως προς αυτό ΔΟΕ, ΟΛΜΕ κ.α.?
Παράθεση από: derosi στις Ιουλίου 04, 2012, 01:06:10 amΕλπίζω, ειδικά φέτος, να μην παρατηρηθεί εκτεταμένα και φέτος το φαινόμενο συναδέλφων που δεν έχουν καμιά ελπίδα πρόσληψης να προσέρχονται και αυτοί και να κάνουν αιτήσεις ταλαιπωρώντας και τους αυτούς τους και τους άλλους.Είχε τύχει προηγούμενες χρονιές, να έχουν μαζευτεί στο γραφείο της
Παράθεση από: planety στις Ιουλίου 04, 2012, 05:09:33 pmπάντως, παιδιά, νομίζω οτι προς την ηλεκτρονική αίτηση πάει το θέμα αργά αλλά σταθερά. αφού έγιναν τα μηχανογραφικά φέτος και αρχίζουν να κλείνουν ένα προς ένα τα γραφεία, πιστεύω ότι από του χρόνου έτσι θα γίνει και σε εμάς. τώρα σχετικά με το ότι δεν θα αντέξει το σύστημα... ναι, οκ, είναι ένα θέμα, αλλά δεν υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας, όπως με την απογραφή ή την εφορία; να κάνουν αιτήσεις οι άνθρωποι με βάση το επώνυμο τους ή το ΑΦΜ τους. Μην δίνουν πέντε μέρες προθεσμία, ας δώσουν δεκαπέντε να βολευτούμε όλοι.Αυτό με το σύστημα το χαρακτήρισα ανόητο γιατί τον ίδιο αριθμό αιτήσεων θα δεχτεί, έτσι κι αλλιώς και μάλιστα με τον υφιστάμενο τρόπο σε πολύ περιορισμένο χρονικό διάστημα, κάτι που είναι χειρότερο για το σύστημα. Ίσως να γίνει από του χρόνου, γιατί φέτος όπως φαίνεται, θα ζητάνε περισσότερα στοιχεία.
πάντως, παιδιά, νομίζω οτι προς την ηλεκτρονική αίτηση πάει το θέμα αργά αλλά σταθερά. αφού έγιναν τα μηχανογραφικά φέτος και αρχίζουν να κλείνουν ένα προς ένα τα γραφεία, πιστεύω ότι από του χρόνου έτσι θα γίνει και σε εμάς. τώρα σχετικά με το ότι δεν θα αντέξει το σύστημα... ναι, οκ, είναι ένα θέμα, αλλά δεν υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας, όπως με την απογραφή ή την εφορία; να κάνουν αιτήσεις οι άνθρωποι με βάση το επώνυμο τους ή το ΑΦΜ τους. Μην δίνουν πέντε μέρες προθεσμία, ας δώσουν δεκαπέντε να βολευτούμε όλοι.
Εαν πάτε πρώτη μέρα και νωρίς νωρίς δε θα ταλαιπωρηθέιτε σε καμία ουρά. Απλά όλοι τρέχουν τελευταία στιγμήΕγώ δε θα τα κάνω γιατί δεν έχω να περιμένω τίποτα, αλλά είναι δικαίωμα όποιου θέλει να τα κάνει, τι θα πούμε στον καινούργιο, γιατί ήρθες; Ε'ιναι αστείο...
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί εξοργίζεστε! Και εγώ όταν με ρωτάνε φίλοι μου που δεν έχουν προϋπηρεσία αν έχει νόημα να κάνουν αίτηση για ωρομίσθιοι/αναπληρωτές τους αποθαρρύνω... Είναι προφανές ότι θα ταλαιπωρηθούν χωρίς λόγο, καθώς σε κάποιες ειδικότητες (όπως στην πληροφορική) δεν έχουν την παραμικρή ελπίδα, ούτε καν για μία ώρα την εβδομάδα! Οπότε ποιος ο λόγος να στήνονται σε ατέλειωτες ουρές; Αλλά ακόμα και να είχαν δεν αξίζει τον κόπο να μπεις πλέον σε αυτό το κυνήγι της προϋπηρεσίας (αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα)...
Παράθεση από: gpapage στις Ιουλίου 06, 2012, 04:35:47 pmΠραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί εξοργίζεστε! Και εγώ όταν με ρωτάνε φίλοι μου που δεν έχουν προϋπηρεσία αν έχει νόημα να κάνουν αίτηση για ωρομίσθιοι/αναπληρωτές τους αποθαρρύνω... Είναι προφανές ότι θα ταλαιπωρηθούν χωρίς λόγο, καθώς σε κάποιες ειδικότητες (όπως στην πληροφορική) δεν έχουν την παραμικρή ελπίδα, ούτε καν για μία ώρα την εβδομάδα! Οπότε ποιος ο λόγος να στήνονται σε ατέλειωτες ουρές; Αλλά ακόμα και να είχαν δεν αξίζει τον κόπο να μπεις πλέον σε αυτό το κυνήγι της προϋπηρεσίας (αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα)...Δεν μπορείς να "στερείς" απο κανένα το δικαίωμα αυτό..με αυτά που λες παραπάνω ειδικά στους νέους κόβεις κάθε ελπίδα. Και αφού όπως εσύ αναφέρεις, "Αλλά ακόμα και να είχαν δεν αξίζει τον κόπο να μπεις πλέον σε αυτό το κυνήγι της προϋπηρεσίας", σου προτείνω να μην κάνεις πάλι αίτηση για τους πίνακες αναπληρωτών. Το αποδέχεσαι;;