0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ευχαριστούμε για τις συμβουλές. αυτή είναι η αλήθεια.Το PGCE δεν έχει δίδακτρα; είσαι σίγουρος; περίεργο μου φαίνεται. Δεν έχω δεί ποτε free courses στην ΑΓγλία. Στην Αγγλία τίποτα δεν είναι δωρεάν. Ακόμα και τα βιβλία στα σχολεία τα πληρώνουν τα παιδιά. Οι Άγγλοι σε λίγο θα πληρώνουν και τον αέρα που αναπνέουν. Χρεώνουν τα πάντα (και ένα ποτήρι νερό αν ζητήσεις).και πως σου δίνει την δυνατότητα απόκτησης διδακτικής εμπειρίας σε Αγγλικό σχολείο;Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρεις πόσο σύνηθες ή όχι είναι στην Αγγλία τα παιδιά σε ένα σχολείο να έχουν καθηγητή που δεν έχει μητρική γλώσσα τα ΑΓγλικά. ¨η λόγω της πολυπολιτισμικότητας που υπάρχει στην κοινωνία τους αυτό δεν είναι πρόβλημα και συνηθίζεται.Ξέρω ότι στα πανεπιστήμιά τους διδάσκουν πολλοί που δεν είναι Αγγλοι (Κινέζοι και αρκετοί Ελληνες) οι οποίοι όπως και να το κάνουμε θα ξενίζει η προφορά τους. Στην Ελλάδα να έχεις πχ έναν Φυσικό που να μιλάει σπαστά τα Ελληνικά είναι τελείως ασυνήθιστο
Παράθεση από: vickyN στις Μαΐου 09, 2013, 06:20:08 pmΑίτηση για την απόκτηση QTS στην Αγγλία.http://media.education.gov.uk/assets/files/pdf/t/teaching%20agency%20application%20for%20qts%20%20%20eea.pdfΕγώ έστειλα πτυχίο, αναλυτική βαθμολογία, βεβαιώσεις εμπειρίας μεταφρασμένες και επικυρωμένες από το
Αίτηση για την απόκτηση QTS στην Αγγλία.http://media.education.gov.uk/assets/files/pdf/t/teaching%20agency%20application%20for%20qts%20%20%20eea.pdfΕγώ έστειλα πτυχίο, αναλυτική βαθμολογία, βεβαιώσεις εμπειρίας μεταφρασμένες και επικυρωμένες από το
Το QTS είναι διαβαθμισμένο;Υπάρχει δηλαδή "καλό" "μέτριο" "καλύτερο" "άριστο" QTS;τι θέλω να πω: έχω στα Αγγλικά μεταφρασμένο από
Όσο για τους ξένους εκπαιδευτικούς.... η δική μου εμπειρία λέει ότι αν δεν ξέρεις άριστα τη γλώσσα δεν σε παίρνουν σε σχολείο! Μπορεί να είσαι ο καλύτερος στο αντικέιμενο σου, αλλά όταν περάσεις από συνέντευξη στο σχολείο (οι προσλήψεις γίνονται από τους διευθυντές των σχολείων) και δουν ότι έχεις θέμα τη γλώσσα (κουτσοαγγλικά)......Bye bye! Υπάρχουν εκπαιδευτικοί ξένοι, αλλά με πάρα πολύ καλή γνώση της γλώσσας
δεν μου απαντάς στην ερώτησή μου. Τα ξέρω τα δικαιολογητικά, χαίρω πολυ. εγω ρωτάω τι θα συμβεί αν δεν στείλω την βεβαίωση προυπηρεσίας. θα απορριφθεί η αίτησή μου; δηλαδή ένας που δεν έχει βεβαίωση προυπηρεσίας δεν παίρνει το QTS?Παιρνω "καλύτερο" QTS αν έχω και προυπηρεσία;