*

Ψηφοφορία

Ποιά περιοχή θα δηλώσετε πρώτη?

Θράκη
4 (12.9%)
Κεντρική Μακεδονία
6 (19.4%)
Δυτική Μακεδονία
0 (0%)
Νησιά Ιονίου
1 (3.2%)
Νησιά
3 (9.7%)
Κυκλάδες
2 (6.5%)
Δωδεκάνησα
0 (0%)
Στερεά Ελλάδα
5 (16.1%)
Κρήτη
4 (12.9%)
Πελοπόνησος
6 (19.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 30

Αποστολέας Θέμα: Περιοχές διορισμού φιλολόγων  (Αναγνώστηκε 29459 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΙΟΡΔΑΝΗΣ

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #112 στις: Αυγούστου 20, 2007, 01:48:43 pm »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Περιοχές διορισμού φιλολόγων
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:21:12 »

Αποσυνδεδεμένος Kilgore

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Break on through to the other side...
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Αυγούστου 20, 2007, 02:02:18 pm »
Πάντως, πολλά topics μεταφέρθηκαν σήμερα. Μήπως κάνουν καμία... μετακόμιση;  ;D
"It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what."

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #114 στις: Αυγούστου 20, 2007, 05:38:17 pm »
rica, γιατί μετακίνησες όλα τα θέματα που αφορούν τους φιλολόγους; Δηλαδή εκεί δικαίωμα να μιλάνε έχουν μόνο όσοι δε διορίστηκαν; Τότε φτιάξε και μία ενότητα ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ και μετακίνησέ τα όλα εκεί. Οι περιοχές φιλολόγων και η εμπλοκή στο διορισμό μας είναι αποκλειστικό θέμα ΠΕΟ2. Εξάλλου ακομα τυπικά δε διοριστήκαμε.

Πάντως, πολλά topics μεταφέρθηκαν σήμερα. Μήπως κάνουν καμία... μετακόμιση; ;D

Όσα θέματα μετακινήθηκαν έπρεπε να έχουν πάει στους ανάλογους πίνακες εδώ και καιρό. Τα θέματα που αφορούν το διορισμό στον πίνακα των Μόνιμων, τα θέματα που αφορούν τους πίνακες στους Πίνακες Αναπληρωτών και Ωρωμισθίων, τα θέματα για τους ωρομίσθιους στους Ωρομίσθιους κ.ο.κ

Όταν ένας πίνακας λέγεται "ΜΟΝΙΜΟΙ" δεν είναι δυνατόν να περιλαμβάνει όλους τους κλάδους εκτός τους ΠΕ 02. Κι όταν μιλάμε για έγκαιρη ανακοίνωση της ύλης του επόμενου ΑΣΕΠ δεν μιλάμε μόνο για την ύλη των φιλολόγων. Κάποια θέματα που υπήρχαν στον πίνακά μας αφορούσαν όλους τους κλάδους κι έπρπε να υπάρχουν εκεί που θα μπορούν να τα διαβάζουν όλοι.
Τέλος, αν πρόσεξες τα θέματα που έχουν παραμείνει στον πίνακα της Φιλολογίας κάθε άλλο παρά μόνο τους αδιόριστους αφορούν. Ρίξε μια ματιά. Όσο για το θέμα "Πιθανότητες για αναπλήρωση/ωρομισθία ΠΕ 02" παρέμεινε εκεί γιατί αλλιώς θα έπρεπε να μετακινηθεί και στους "Αναπληρωτές" και στους "Ωρομίσθιους" και μια τέτοια "διπλή" μετακίνηση δεν είναι εφικτή.

Κι εμένα με ξεβολεύει αυτή η μετακίνηση γιατί αλλιώς είχα συνηθίσει αλλά έπρεπε να τη κάνω... :(
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 20, 2007, 05:41:49 pm από rica »

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Για να πετύχεις, μην παίρνεις τίποτε προσωπικά
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Αυγούστου 20, 2007, 05:42:21 pm »
Οι περιοχές δήλωσης φιλολόγων αφορούν ΜΟΝΟ τους αδιόριστους ακόμα φιλολόγους. Κανέναν άλλον.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:21:12 »

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #116 στις: Αυγούστου 20, 2007, 05:51:36 pm »
Εντάξει, αυτό ίσως θα έπρεπε να το αφήσω. Λάθος μου. Τώρα έχει μπει στη δικαιοδοσία άλλου moderator και μόνο εκείνος μπορεί να το πάει πίσω.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 20, 2007, 06:01:47 pm από rica »

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Αυγούστου 20, 2007, 07:11:56 pm »
Δήλωσα π.χ.Γ΄Έβρου . Αυτό περιλαμβάνει και δυσπρόσιτα.  Αν με στείλουν σ' αυτά πόσο μένω; Μπορεί κάποιος που το έχει βάλει ονομαστικά ως δυσπρόσιτο να με περάσει στο διορισμό, έστω κι αν εγώ προηγούμαι που το έχω  δηλώσει απλά σαν περιοχή;

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Αυγούστου 20, 2007, 07:50:44 pm »
Δήλωσα π.χ.Γ΄Έβρου . Αυτό περιλαμβάνει και δυσπρόσιτα.  Αν με στείλουν σ' αυτά πόσο μένω;
Αν διοριστείς στη Γ΄Έβρου και τοποθετηθείς σε δυσπρόσιτο της περιοχής, μένεις 1 χρόνο. Μόνο αν διοριστείς σε συγκεκριμένο σχολείο (π.χ. Γυμνάσιο Λαβάρων), μένεις 2 χρόνια.

Παράθεση
Μπορεί κάποιος που το έχει βάλει ονομαστικά ως δυσπρόσιτο να με περάσει στο διορισμό, έστω κι αν εγώ προηγούμαι που το έχω  δηλώσει απλά σαν περιοχή;
Τα κενά στα συγκεκριμένα δυσπρόσιτα είναι επιπλέον των κενών της περιοχής, π.χ. για τη Γ΄Έβρου μπορεί να υπάρχουν 15 κενά και επιπλέον 5 δυσπρόσιτα. Αυτό που λες μπορεί να γίνει μόνο αν τα 15 κενά της Γ΄Έβρου έχουν καλυφθεί από τους προηγούμενους από σένα και έχουν μείνει τα δυσπρόσιτα. Αν δεν έχεις δηλώσει ονομαστικά το δυσπρόσιτο, αλλά το έχει δηλώσει ο επόμενος από σένα, θα πάει αυτός.

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Αυγούστου 20, 2007, 08:10:24 pm »
Τότε πως ειναι δυνατόν να με στείλουν έστω και για έναν χρόνο στο δυσπρόσιτο; Μόνο δηλαδή αν δεν το έχει δηλώσει κάποιος; Έχω σειρά 185. Εβαλα ναι σε όλα (όχι στα δυσπρόσιτα). Κινδυνεύω να μη διοριστώ;Ας υποθέσουμε ότι οι τελευταίοι διακόσιοι βάλουν ναι σε ολα τα δυπρόσιτα...

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Αυγούστου 20, 2007, 08:18:04 pm »
Pariel δεν κινδυνεύεις!!!Μην ξεχνάς όμως πως για τους βόρειους η Θράκη θα γίνει ανάρπαστη,αφού δεν έμεινε πολύ Μακεδονία.Θα προτιμούσα να είχες βάλει και κανένα δυσπρόσιτο κάτω κάτω για να μην πας σε καμία περίπτωση σε νησί.Να μην διοριστείς δεν υπάρχει ούτε μία στο δις!!!!!!!Μην πανικοβάλεσαι :D

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Αυγούστου 20, 2007, 08:21:23 pm »
Pariel δεν κινδυνεύεις!!!Μην ξεχνάς όμως πως για τους βόρειους η Θράκη θα γίνει ανάρπαστη,αφού δεν έμεινε πολύ Μακεδονία.Θα προτιμούσα να είχες βάλει και κανένα δυσπρόσιτο κάτω κάτω για να μην πας σε καμία περίπτωση σε νησί.Να μην διοριστείς δεν υπάρχει ούτε μία στο δις!!!!!!!Μην πανικοβάλεσαι :D
Τελικά, και το νησί δεν είναι άσχημη επιλογή. Τα έβαλα σχετικά ψηλά. Δε δήλωσα πολή στεριά. Ειδικά Πελ/σο σχεδόν τίποτε. Αν είναι να φύω τόσο μακριά ως πάω σε νησί που έχει και κάθε μέρα αεροπλάνο και μπορώ να δω τον άντρα μου σε μία ώρα, από το να ταξιδεύει 10 ώρες για να έρθει να μας δει.  :)

Αποσυνδεδεμένος rachel

• Νέο μέλος
  • *
  • papachango
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Αυγούστου 20, 2007, 08:24:38 pm »
pariel, θα πάω αύριο το πρωί στο υπουργείο να ρωτήσω. Έχω κάνει ακριβώς το ίδιο με σένα: έβαλα 'ΝΑΙ σε όλα' αλλά όχι στα δυσπρόσιτα. Αν τα δυσπρόσιτα είναι ξεχωριστές θέσεις, τότε δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Επίσης αφού βάλαμε 'ΝΑΙ σε όλα', αυτό που καταλαβαίνω με το φτωχό μου μυαλουδάκι είναι ότι θα μπούμε πρώτα εμείς με βάση τη σειρά μας και μετά οι επόμενοι, άρα θα μπούμε σε σχολείο κάποιας περιοχής ακόμη και δυσπρόσιτο (για ένα χρόνο). Γενικά πάντως δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Ελπίζω αύριο να καταλάβω...

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Αυγούστου 20, 2007, 08:28:35 pm »
Σε μας Πελοπόννησος δεν έμεινε ούτε για δείγμα στους Ασεπίτες!!!Μέχρι και τα δυσπρόσιτα τα πήραν οι πάνω πάνω των πινάκων.Και μιλάμε για δυσπρόσιτα στα βουνά των Καλαβρύτων που αποκλείεσαι από το χιόνι εν ριπή οφθαλμού!!!Που δεν υπάρχει πόλη να μείνεις κοντά ούτε για δείγμα!!!
Πιστεύω πως κάθε κλάδος έχει κάποιες μικροδιαφορές από τον άλλον.Μου έχει κάνει εντύπωση ας πούμε πως εμάς βγάζει κάθε χρόνο καμιά 40ριά θέσεις για Έβρο και αγγλικών ,γαλλικών,νηπιαγωγοί,και καμιά φορά δάσκαλοι,δεν πάνε ποτέ!!!

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Αυγούστου 20, 2007, 08:31:15 pm »
pariel, θα πάω αύριο το πρωί στο υπουργείο να ρωτήσω. Έχω κάνει ακριβώς το ίδιο με σένα: έβαλα 'ΝΑΙ σε όλα' αλλά όχι στα δυσπρόσιτα. Αν τα δυσπρόσιτα είναι ξεχωριστές θέσεις, τότε δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Επίσης αφού βάλαμε 'ΝΑΙ σε όλα', αυτό που καταλαβαίνω με το φτωχό μου μυαλουδάκι είναι ότι θα μπούμε πρώτα εμείς με βάση τη σειρά μας και μετά οι επόμενοι, άρα θα μπούμε σε σχολείο κάποιας περιοχής ακόμη και δυσπρόσιτο (για ένα χρόνο). Γενικά πάντως δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Ελπίζω αύριο να καταλάβω...
Ευχαριστώ! Αν και εγώ λίγο ξε-αγχώθηκα από τα παιδιά εδώ. Δε θα κάνω καμία μεταβολή στην αίτηση.

Αποσυνδεδεμένος VICA

• Πλήρες μέλος
  • "...κάθε αναπνοή είναι νοσταλγία..."
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Αυγούστου 20, 2007, 09:20:55 pm »
  Ας βοηθήσει όποιος μπορεί...Με σειρά 124 έχω πιθανότητες για
Να πληρώνεσαι μόνος σου
Χωρίς έξωθεν αναμονές
Και
Με την πληρότητά σου
Πορεύσου