0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άντε οι διοριστέες τουλάχιστον έχουν καλή σειρά στο ενιαίο και δουλεύουν όλες απ' τον Οκτώβριο, τις πιο κάτω στη λίστα του ΑΣΕΠ εγώ λυπάμαι, που παρότι έγραψαν πάρα πολύ καλά έμειναν έξω απ' το νηπιαγωγείο. Ή τις άτυχες συναδέλφους που τελείωσαν το 2009, το 2010, το 2011 και το 2012 που δε είχαν καν μια ευκαιρία, να πουν τουλάχιστον: "Εντάξει, προσπάθησα, αλλά δεν τα κατάφερα". Είναι στην πλήρη ανυπαρξία, χωρίς μια ελπίδα για την επόμενη χρονιά, ας πούμε.
αλλά μου λείπει το νηπιαγωγείο...πολύ...
Roula-s όπως έγραψα και σε άλλο θέμα:"Είναι άλλος ο πίνακας διορισμών και άλλος ο πίνακας αναπληρωτών. Ο πίνακας αναπληρωτών επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες εκτός της προυπηρεσίας όπως τους βαθμούς των 2 τελευταίων ΑΣΕΠ και τα διπλάσια μόρια των δυσπρόσιτων. Ο πίνακας διορισμών συντάσεται σύμφωνα με την καθαρή προυπηρεσία και από εκεί παίρνει το 40% των διοριστέων σύμφωνα με το νόμο."Επομένως δεν αφήνει κανέναν με καθαρή προυπηρεσία απ'έξω όπως νομίζεις. Μάλλον κοιτάς σε λάθος πίνακα . Δυστυχώς πρέπει να διαβάσεις αρκετές συζητήσεις στο pde για να κατανοήσεις πως δουλεύει το σύστημα διορισμών!! Εμένα μου πήρε αρκετό καιρό και το κακό είναι ότι με το νέο νόμο αυτό πάλι θα αλλάξει. Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο.Συγνώμη, σε δυσπρόσιτες περιοχές ,τα μόρια των αναπληρωτών είναι διπλά? Ρωτώ γιατί φέτος υπηρέτησα στη Γ Ροδόπης