*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμός με ΑΣΕΠ 2009  (Αναγνώστηκε 34372 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Διορισμός με ΑΣΕΠ 2009
« Απάντηση #84 στις: Αυγούστου 20, 2012, 09:03:14 pm »
Άντε οι διοριστέες τουλάχιστον έχουν καλή σειρά στο ενιαίο και δουλεύουν όλες απ' τον Οκτώβριο, τις πιο κάτω στη λίστα του ΑΣΕΠ εγώ λυπάμαι, που παρότι έγραψαν πάρα πολύ καλά έμειναν έξω απ' το νηπιαγωγείο. Ή τις άτυχες συναδέλφους που τελείωσαν το 2009, το 2010, το 2011 και το 2012 που δε είχαν καν μια ευκαιρία, να πουν τουλάχιστον: "Εντάξει, προσπάθησα, αλλά δεν τα κατάφερα". Είναι στην πλήρη ανυπαρξία, χωρίς μια ελπίδα για την επόμενη χρονιά, ας πούμε.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:54:37 »

Αποσυνδεδεμένος sunshine24

• Πλήρες μέλος
  • Kindergärtnerin_ 90-60-90_ ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Αυγούστου 20, 2012, 09:11:21 pm »
Άντε οι διοριστέες τουλάχιστον έχουν καλή σειρά στο ενιαίο και δουλεύουν όλες απ' τον Οκτώβριο, τις πιο κάτω στη λίστα του ΑΣΕΠ εγώ λυπάμαι, που παρότι έγραψαν πάρα πολύ καλά έμειναν έξω απ' το νηπιαγωγείο. Ή τις άτυχες συναδέλφους που τελείωσαν το 2009, το 2010, το 2011 και το 2012 που δε είχαν καν μια ευκαιρία, να πουν τουλάχιστον: "Εντάξει, προσπάθησα, αλλά δεν τα κατάφερα". Είναι στην πλήρη ανυπαρξία, χωρίς μια ελπίδα για την επόμενη χρονιά, ας πούμε.

έτσι είναι, δεν προσπαθήσαμε καν εμείς οι νέες νηπιαγωγοί, στην πληρή ανυπαρξία όχι για την επόμενη χρονιά, αλλά για τα επόμενα χρόνια...δε βαριέσαι... και με 500 ευρώ στον ιδιωτικό τομέα, θα ζήσουμε, αλλά μου λείπει το νηπιαγωγείο...πολύ... :'( :'( :'(
ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙΣ...
http://www.youtube.com/watch?v=cxIywbh6Cjk

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Αυγούστου 20, 2012, 10:15:19 pm »
αλλά μου λείπει το νηπιαγωγείο...πολύ... :'( :'( :'(
Άσε.................. :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος trikie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Αυγούστου 21, 2012, 12:58:21 am »
Demetroula να σε ρωτήσω κάτι; Γιατί λες από Οκτώβρη; Έχεις κάποια πληροφορία ότι τότε θα γίνει η α φάση αναπληρωτών,,,γιατί ακούγονται πολλά... και δεδομένου της γενικότερης κατάστασης της χώρας... Εγώ πάντως θέλω να είμαι αισιόδοξη και να ελπίζω για τη συνήθη α φάση που γίνονταν κάθε φορά τα προηγούμενα χρόνια λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία.(τώρα αν πάμε σε πτώχευση το Σεπτέμβρη, τι  να πω...)
Επίσης έχω την εντύπωση ότι η λίστα με τις περιοχές που έχετε βάλει, την είχε ανεβάσει ο Μπράτης στη ιστοσελίδα του και είναι για τους δασκάλους. Δηλαδή δεν θυμάμαι να είχε δώσει πότε Γ Πειραιά για τους νηπιαγωγούς  ως περιοχή διορισμού. Συμφωνώ με το μέλος που είπε ότι θα δώσουν τις δύσκολες περιοχές κυρίως νησιά και από στεριά κανά δυο νομούς από Πελοπόννησο (ανα σκεφτούμε ότι η

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:54:37 »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Αυγούστου 21, 2012, 09:15:30 am »
Όταν λέω ότι καλούνται τον Οκτώβρη εννοώ τις διοριστέες ΑΣΕΠ που έχουν απομείνει, δεν εννοώ την Α' φάση. Η Α' εννοείται ότι πιστεύω ότι θα γίνει το Σεπτέμβρη.
Τη λίστα του Μπράτη τη βρήκα σε μια ιστοσελίδα και ήταν ξεχωριστά απ' αυτή των δασκάλων, δεν είμαι σίγουρη να σου απαντήσω αν η Γ' Πειραιά ήταν μέσα στην αρχή ή όχι. :-\
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος markira

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Αυγούστου 22, 2012, 01:21:08 pm »
Μόνιμοι διορισμοί στην Π.Ε.: Σήμερα θα εκδοθεί η εγκύκλιος για την πρόσληψη των 40 μόνιμων εκ/κών στην Π.Ε. Η ανακοίνωση των ονομάτων θα γίνει στις 28 Αυγούστου 2012.    μολισ το εγραψε ο μπρατησ

Αποσυνδεδεμένος markira

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Αυγούστου 22, 2012, 08:09:02 pm »
Καλα αποτελεσματα σε ολεσ!! τι περιοχεσ θα βαλετε πρωτα;; μηπωσ και βγαλουμε μια ακρη..

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Αυγούστου 22, 2012, 10:43:36 pm »
κορίτσια σε όλες τις νεοδιορισμένες εύχομαι την καλύτερη τοποθέτηση!!!!!!!!!!να σας φωτίσει ο Θεος να κάνετε τις καλύτερες επιλογές, αλλά και να επικρατήσει αυτή που βολεύει περισσότερο ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος Roula_S

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Αυγούστου 23, 2012, 08:53:50 pm »
Εξηγήσαμε μου σας παρακαλώ με ποια κριτίρια θα διοριστούν οι 14 απο τον πίνακα αναπληρωτών,γιατί αφήνονται έξω απο τη λίστα με τα ονόματα νηπιαγωγοί με 60 π.χ μόρια?

Αποσυνδεδεμένος LIAV

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Αυγούστου 23, 2012, 09:53:28 pm »
Roula-s όπως έγραψα και σε άλλο θέμα:

"Είναι άλλος ο πίνακας διορισμών και άλλος ο πίνακας αναπληρωτών. Ο πίνακας αναπληρωτών επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες εκτός της προυπηρεσίας όπως τους βαθμούς των 2 τελευταίων ΑΣΕΠ και τα διπλάσια μόρια των δυσπρόσιτων. Ο πίνακας διορισμών συντάσεται σύμφωνα με την καθαρή προυπηρεσία και από εκεί παίρνει το 40% των διοριστέων σύμφωνα με το νόμο."

Επομένως δεν αφήνει κανέναν με καθαρή προυπηρεσία απ'έξω όπως νομίζεις. Μάλλον κοιτάς σε λάθος πίνακα . Δυστυχώς πρέπει να διαβάσεις αρκετές συζητήσεις στο pde για να κατανοήσεις  πως δουλεύει το σύστημα διορισμών!! Εμένα μου πήρε αρκετό καιρό και το κακό είναι ότι με το νέο νόμο αυτό πάλι θα αλλάξει. Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 23, 2012, 09:57:12 pm από LIAV »

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Αυγούστου 23, 2012, 10:44:12 pm »
Ο τρόπος διορισμού είναι 60-40. Αυτό σημαίνει 60% διορίζονται από ΑΣΕΠ και 40% διορίζονται από τον ενιαίο πίνακα διορισμού, όχι από τον πίνακα αναπληρωτών. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Αποσυνδεδεμένος andrianna

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Αυγούστου 23, 2012, 10:52:00 pm »
Roula-s όπως έγραψα και σε άλλο θέμα:

"Είναι άλλος ο πίνακας διορισμών και άλλος ο πίνακας αναπληρωτών. Ο πίνακας αναπληρωτών επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες εκτός της προυπηρεσίας όπως τους βαθμούς των 2 τελευταίων ΑΣΕΠ και τα διπλάσια μόρια των δυσπρόσιτων. Ο πίνακας διορισμών συντάσεται σύμφωνα με την καθαρή προυπηρεσία και από εκεί παίρνει το 40% των διοριστέων σύμφωνα με το νόμο."

Επομένως δεν αφήνει κανέναν με καθαρή προυπηρεσία απ'έξω όπως νομίζεις. Μάλλον κοιτάς σε λάθος πίνακα . Δυστυχώς πρέπει να διαβάσεις αρκετές συζητήσεις στο pde για να κατανοήσεις  πως δουλεύει το σύστημα διορισμών!! Εμένα μου πήρε αρκετό καιρό και το κακό είναι ότι με το νέο νόμο αυτό πάλι θα αλλάξει. Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο.
Συγνώμη, σε δυσπρόσιτες περιοχές ,τα μόρια των αναπληρωτών είναι διπλά? Ρωτώ γιατί φέτος υπηρέτησα στη Γ Ροδόπης

Αποσυνδεδεμένος dinateacher

• Ιστορικό μέλος
  • τα όνειρα θα βγουν αληθινά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Αυγούστου 23, 2012, 10:58:42 pm »
Αν το σχολείο ήταν δυσπρόσιτο θα φαίνονταν διπλά τα μόρια στον πίνακα αναπληρωτών αν αυτός δεν ήταν κλειδωμένος...
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο: εκπληρώνει τον σκοπό του όταν είναι ανοικτό.
Νοημοσύνη είναι αυτό που χρησιμοποιείς όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182665
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)