0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χωρίς να είμαι απόφοιτος ΦΠΨ έχω να σου πω ότι αυτά είναι μπούρδες!! Με το τελευταίο μάλιστα νομοσχέδιο της επάρατης υπουργού οι πτυχιούχοι της εν λόγω σχολής, όπως και των Φιλοσοφικών κ Κοινωνικών σπουδών Ρεθύμνου και Φιλοσοφίας, δικαιούνται να δώσουν ΑΣΕΠ ΠΕ02 Φιλολόγων ΧΩΡΙΣ πιστοποιητικό εκπαιδευτικής επάρκειας. Αντίθετα όλοι οι υπόλοιποι που τελειώσαμε Φιλολογία ή Ιστορικό υποχρεωνόμαστε να πάρουμε το προαναφερθέν πιστοποιητικό. Καλόόό;;
Παράθεση από: nikgre στις Ιουλίου 13, 2012, 03:47:21 amΧωρίς να είμαι απόφοιτος ΦΠΨ έχω να σου πω ότι αυτά είναι μπούρδες!! Με το τελευταίο μάλιστα νομοσχέδιο της επάρατης υπουργού οι πτυχιούχοι της εν λόγω σχολής, όπως και των Φιλοσοφικών κ Κοινωνικών σπουδών Ρεθύμνου και Φιλοσοφίας, δικαιούνται να δώσουν ΑΣΕΠ ΠΕ02 Φιλολόγων ΧΩΡΙΣ πιστοποιητικό εκπαιδευτικής επάρκειας. Αντίθετα όλοι οι υπόλοιποι που τελειώσαμε Φιλολογία ή Ιστορικό υποχρεωνόμαστε να πάρουμε το προαναφερθέν πιστοποιητικό. Καλόόό;;+1000
Τι λέτε βρε παιδιά;Θα ασχοληθεί τώρα ειδικά η κυβέρνηση αν το ΦΠΨ θα δώσει ΑΣΕΠ;
Παράθεση από: mohitto στις Ιουλίου 13, 2012, 11:15:57 amΤι λέτε βρε παιδιά;Θα ασχοληθεί τώρα ειδικά η κυβέρνηση αν το ΦΠΨ θα δώσει ΑΣΕΠ;Τι να σου πω το εχω ακουσει επανειλημμενως τον τελευταιο καιρο και ψαχνω κατι που να το αποδεικνυει ή να το καταρριπτει..
Παιδιά, χωρίς να θέλω να σπείρω τον πανικό, πέρυσι στα ΠΕΚ που πέρασα ένας από τους επιμορφωτές μάς είπε ότι από το 2013 θα γίνει διαχωρισμός του κλάδου μας όπως έγινε στους φυσικούς. Μήπως κάτι τέτοιο εννούσε η συνάδελφος;