0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν έχω καμία αμφιβολία για όσα λες. Όσες ξέρω είχαν δύο παιδιά και ξαφνικά θυμήθηκαν ότι ήθελαν ένα ακόμα γιατί τα παιδιά είναι ευτυχία. Ομως η αδικία συνεχίζεται και φέτος θα μας πάρουν πάλι τις θέσεις. Μακάρι λοιπόν να γίνει ΑΣΕΠ και τότε θα δούμε ποιος και τι θα τους σώσει.
Παράθεση από: gvasilis στις Ιουλίου 15, 2012, 08:36:28 pmΜπερδεύτηκες Vania, στο 40 % τώρα πια οι περισσότεροι είναι επιτυχόντες ασεπ του παρα πεντε. Απλώς είμαστε πολλοί με τα δίκια μας και δεν χωράμε όλοι μαζί στην πορτούλα. Αν δεν εχει κάποιος επιτυχία ΑΣΕΠ αυτό ξεχωρίζεται εύκολα, αλλά να μην αδικείται όλο το 40%.Φίλε,για ρίξε μια ματία στον πίνακα του 40% στους θεολόγους, τους γυμναστές και τις τεχνικές ειδικότητες και μετά να μιλάς.Οι θεολόγοι τους έχωσε το παπαδαριό στα εκκλησιαστικά και τον ασεπ τον έμαθαν απο τα δελτία ειδήσεων!Οι γυμναστές με την Ολυμπιακή παιδεία έχει μπει μέσα οτι βύσμα υπάρχει!Οι τεχνικές ειδικότητες πέρασαν όλοι με το γλύψιμο την πόρτα της μεγάλης της Σιβυτανιδείου Σχολής.Θα το ξαναπώ,είναι αίσχος για όλους σας που υπάρχουν διοριστέοι του ΑΣΕΠ αδιόριστοι!Αν το έκαναν στα παιδία σας,θα είχατε σκοτώσει κόσμο.Αλλά έτσι είναι:μακριά απο τον απαυτό μου,κι όπου θέλει ας είναι!!!
Μπερδεύτηκες Vania, στο 40 % τώρα πια οι περισσότεροι είναι επιτυχόντες ασεπ του παρα πεντε. Απλώς είμαστε πολλοί με τα δίκια μας και δεν χωράμε όλοι μαζί στην πορτούλα. Αν δεν εχει κάποιος επιτυχία ΑΣΕΠ αυτό ξεχωρίζεται εύκολα, αλλά να μην αδικείται όλο το 40%.
δεν έχω καμία αμφιβολία για όσα λες. Όσες ξέρω είχαν δύο παιδιά και ξαφνικά θυμήθηκαν ότι ήθελαν ένα ακόμα γιατί τα παιδιά είναι ευτυχία. Ομως η αδικία συνεχίζεται και φέτος θα μας πα΄ρουν πάλι τις θέσεις. Μακάρι λοιπόν να γίνει ΑΣΕΠ και τότε θα δούμε ποιος και τι θα τους σώσει.
Πολλοί είναι οι επιτυχόντες παρά λίγο διοριστέοι σε διάφορους ΑΣΕΠ... Πρέπει πραγματικά να κάνουμε μία οργανωμένη κίνηση και με τη συμμετοχή κι άλλων κλάδων.
Ποιον πετάει έξω; Ακόμα και ο αισχρός νόμος της ΑΔ, προβλέπει για όσους έχουν προϋπηρεσία (μεγάλη ή μικρή) να συνυπολογίζεται στους.. νέους πίνακες που ΘΑ γίνουν μετά τον επερχόμενο (σαν απειλή ακούγεται ) ΑΣΕΠ.Από κάποια στιγμή και μετά πρέπει να μπει μαχαίρι και να υπάρχει ΕΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ πίνακας για αναπλήρωση, διορισμούς και ό,τι άλλο θέλει κανείς.