0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι ακούστηκε σήμερα στο υπουργείο για την ειδική αγωγή ;
αλοιφή με έκανες! αλήθεια, μιας και είσαι ακομπλεξάριστη και αφού δε θες να διοριστείς (παρότι άλλα λέει το σλόγκαν κάτω από το όνομά σου), γιατί τότε έκανες το σεμινάριο στην ειδική με άσχετο μεταπτυχιακό;ελλείψει επιχειρημάτων, το ρίξαμε στο ύφος μάλλον.δεν έχω διάθεση να το συνεχίσω, όσα έγραψες αρκουν.καλή ανιδιοτελή συνέχεια
Να εισαι καλα! Μου θυμιζεις τα χρονια μου στο δημοτικο κ ειδικα στην πρωτη που δεν ξεραμε αναγνωση!Δεν ειπα οτι δε θελω να διοριστω, αλλα οτι να διοριστω αν αξιζω, την γνωμη για τα προσοντα μου δεν θα την αναλυσω!Το οτι εκανα ΠΜΣ ασχετο με την ειδικη, δεν σημαινει οτι εκανα στην αστροφυσικη αλλα στο γνωστικο του βασικου μου πτυχιου!Δεν ειμαστε όλοι τυχεροι κ σε περιοχες που κανουν ΠΜΣ ειδικης αγωγης για να κανουμε!Ευχομαι να υπαρχουν ατομα που θα κανουν αυτη τη δουλεια με γνωση αλλα κ αγαπη γι αυτα τα παιδια!Στο μονο που συμφωνω μαζι σου ειναι οτι σταματω εδω κ σου ευχομαι καλή επιτυχια κ ηρεμια!
Εγω πάλι εντοπισα ατομα -οχι πολλα- στον πινακα φιλολογων που ενω περισυ απεκτησαν μορια αρα προσεληφθησαν ταυτοχρονα φετος εκτοξευθηκαν στον πινακα με την αποκτηση μεταπτυχιακου.Πως γινεται αυτο;
Παράθεση από: pde86 στις Σήμερα στις 12:27:26 μμΕγω πάλι εντοπισα ατομα -οχι πολλα- στον πινακα φιλολογων που ενω περισυ απεκτησαν μορια αρα προσεληφθησαν ταυτοχρονα φετος εκτοξευθηκαν στον πινακα με την αποκτηση μεταπτυχιακου.Πως γινεται αυτο;Γίνεται και παραγίνεται (σε πολλούς πίνακες και σε πολλές ειδικότητες)... Π.χ. από Δευτέρα πρωί έως Παρασκευή μεσημέρι κάποια από αυτά τα άτομα (εντάξει, όχι όλα, μη μας πουν ότι τα ισοπεδώνουμε όλα...) δούλευαν στο σχολείο τους στην Κρήτη, στο Αιγαίο, στον Έβρο, οπουδήποτε ήταν αυτό και κάθε Παρασκευή πρωί μέχρι Κυριακή βράδυ σπούδαζαν, ταξίδευαν, ψώνιζαν, έπιναν καφέ (θα σε γελάσω) στο Τορίνο... Τι δεν κατάλαβες;;;