0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι για γέλια κ για κλάμματα....επιστράτευσαν προσωπικό για τις ημέρες των αιτήσεων, άγνωστο από ποιές υπηρεσίες ...και ενώ κατέθετα πιστοποιητικό παιδαγωγικής επάρκειας, η υπάλληλος μου έλεγε πως δεν το δέχονται και έψαχνε μετά από ώραααα διαφωνίας μου δείξει την νομοθεσία για τα σεμινάρια ειδικής αγωγής..... παιδαγωγική κατάρτιση έλεγα εγώ....σεμινάρια μέχρι 2010 έλεγε αυτή....άιντε να δούμε τί θα δούμε πάλι.... καλά αποτελέσματα σε όλους....(και κάνετε έλεγχο στις αιτήσεις σας!!!)
Μπορείς να ανατρέξεις στις προσλήψεις αναπληρωτών που έγιναν μέσα στη χρονιά και να δεις σε ποιες περιοχές αλλά και σε ποια χρονική στιγμή κάλεσαν αναπληρωτές στην ειδική αγωγή. Έχω κάνει ένα excelάκι μόνο με τους φιλολόγους αλλά δεν ξέρω πως να το ανεβάσω στο site. Αν θες στείλε μου το mail σου με πμ και στο στέλνω.
μα πέρισυ η ίδια δευτεροβάθμια με κάλεσε παράλληλη στήριξη με braille...έλεως...τόσο δύσκολο είναι να κοιτάξουν;; αν το καταθέσω κατα την διάρκεια των ενστάσεων θα έχω τύχη ή θα μου πουν ότι τότε δεν το δέχονται;;σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. καλή τοποθέτηση σε όλους
Κανω μια υποθετικη ερωτηση προς οποιον γνωριζει και θελει να απαντησει: Ας υποθεσουμε οτι καποιος κανει τα χαρτια του για αναπληρωτης στην ειδικη και αφου ληξει η προθεσμια των αιτησεων αναγνωριζεται το μεταπτυχιακο του. Εχει δικαιωμα να το καταθεσει εκεινη τη χρονια ή παει για του χρονου? Ευχαριστω