0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μου φαινεται πως τσαμπα θα πανε τα 10χιλιαρα για μεταπτυχιακα ειδικης....
Καλημέρα σε όλους σας, είμαι καινούριος στο χώρο και ως εκ τούτου έχω αρκετές απορίες. Όποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων ας τα πάρουμε από την αρχή: φέτος τον Ιούλιο ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Τεφαα Αθήνας με ειδίκευση πάνω στην ειδική αγωγή (πε 11.01). Έκανα λοιπόν τα χαρτιά μου για αναπληρωτής,ωρομίσθιος κλπ. Οι απορίες που έχω είναι οι εξής:1) υπάρχει περίπτωση να με πάρουν κάπου; (φαντάζομαι όχι αλλά έπρεπε να ρωτήσω :p )2) δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μετράει ο βαθμός πτυχίου (8,56 ) και το ότι τελείωσα ακριβώς σε 4 χρόνια (δεν προσπαθώ να το παίξω απλά όταν στο 3ο έτος στο πλαίσιο της πρακτικής των παιδαγωγικών πηγαίναμε σε σχολεία έβλεπα τους γυμναστές να βαριούνται και να μην έχουν ιδέα τι τους γίνεται. Γιατί λοιπόν να μην έχουν ευκαιρία νέα άτομα με όρεξη για δουλειά μια ευκαιρία; Αντ'αυτού προηγούνται άτομα επειδή τέλειωσαν πιο νωρίς; 3) άντε λοιπόν και βγαίνουν οι πίνακες και βλέπω σε ποιο νούμερο είμαι(στη μηδενική προϋπηρεσία αφού μόλις τελείωσα,σωστά; ). Από κει και έπειτα πως λειτουργεί το όλο θέμα; Ανακοινώνουν πόσους παίρνουν από κάθε ένα ξεχωριστά; Παίζουν ρόλο οι περιοχές προτίμησης; 4) επιθυμώ να κάνω ένα μεταπτυχιακό στην Ιατρική σχολή Αθηνών με θέμα: "Προαγωγή της ψυχικής υγείας και πρόληψη ψυχιατρικών διαταραχών". Θεωρείται ειδικής αγωγής ή όχι; Πολλά από τα μαθήματα που διδάσκομται αναφέρονται στον αυτισμό, ψυχώσεις κλπ τα οποία τα είχαμε διδαχθεί και στο πλαίσιο της ειδίκευσης στο Τεφαα.5) ελπίζω να μην σας κούρασα