0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κατα την προσωπικη μου αποψη το 1200 αναφερεται γενικα στις προσλήψεις οχι στην α φαση.Παραειναι αισιοδοξο νούμερο για την εποχη που ζουμε!Οσο για τα μεταπτυχιακα Vasili νομιζω πως σπερνεις τον πανικο.Ειναι λιγο γενικο και ασαφες το "μεταπτυχιακα ειδικής αγωγης" .Επιπλεον για τον ΑΣΕΠ προβληματιζεσαι ή για την ειδική αγωγη ως εχει τωρα;
Όπως επίσης πρέπει να μας δίνουν το δικαίωμα να μάθουμε τα προσόντα (με πλήρη αναφορά) όσων είναι στον πίνακα.Σε τηλ επικοινωνία που είχα με το Υπουργείο και ρώτησα πώς θα ξέρω πότε τελείωσε κάποιος που είναι πιο πάνω από μένα στον πίνακα, μου απάντησαν πως γιατί να θέλω να μάθω κάτι τέτοιο, αφού αυτοί κάνουν τους απαραίτητους ελέγχους.. Μπορούν νόμιμα να μου αρνηθούν κάτι τέτοιο;
Παράθεση από: pe02.5 στις Σεπτεμβρίου 11, 2012, 05:00:22 pmΌπως επίσης πρέπει να μας δίνουν το δικαίωμα να μάθουμε τα προσόντα (με πλήρη αναφορά) όσων είναι στον πίνακα.Σε τηλ επικοινωνία που είχα με το Υπουργείο και ρώτησα πώς θα ξέρω πότε τελείωσε κάποιος που είναι πιο πάνω από μένα στον πίνακα, μου απάντησαν πως γιατί να θέλω να μάθω κάτι τέτοιο, αφού αυτοί κάνουν τους απαραίτητους ελέγχους.. Μπορούν νόμιμα να μου αρνηθούν κάτι τέτοιο;Έχεις απόλυτο δίκιο. οφείλουμε να έχουμε πρόσβαση σε κάθε στοιχείο των άλλων.Δε μιλάμε για φορολογική δήλωση, αλλά για πτυχία.Με το Τορίνο και τη Σόφια φέτος, θα κλάψουν μάνες...
Αυτή είναι η πραγματικότητα εδώ και χρόνια. Στην πραγματικότητα δεν μπορούμε να ελέγξουμε τίποτα. Και που να δείτε όταν ανοίξουν όλοι οι πίνακες τι έχει να γίνει.