0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τί θα τους πεις δηλαδή,εμένα με βολεύει να μετράτε το μεταπτυχιακό; Γιατί από την άλλη με βάση το πτυχίο σου εργάζεσαι,οπότε έχει κι αυτό τη λογική του..ΥΓ: δες και τις προηγούμενες εγκυκλίους..
Διαφωνείτε και τσακώνεστε όταν δυστυχώς από του χρόνου μπορεί -όπως πάνε τα πράγματα με την αύξηση των ωρών διδασκαλίας κ.λ.π. -οι αναπληρωτές να μειωθούν στο ελάχιστο.
Μόλις ανακοινώθηκαν οι πίνακες αναπληρωτών.. Λέτε να σημαίνει κάτι αυτό για μας;
αυτοί που ανακοινώθηκαν ρε παιδιά είναι για μόνιμους ΤΑΔ και όχι για αναπληρωτές θα μας τρελάνετε ;;; sparos όπως θα θυμάσαι δε φημίζομαι όμως για την ψυχραιμία μου η οποία μόλις τελείωσε κ λέω να αποχωρήσω για να μην παρεκτραπώ..
Παράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 11, 2012, 06:30:35 pmαυτοί που ανακοινώθηκαν ρε παιδιά είναι για μόνιμους ΤΑΔ και όχι για αναπληρωτές θα μας τρελάνετε ;;; sparos όπως θα θυμάσαι δε φημίζομαι όμως για την ψυχραιμία μου η οποία μόλις τελείωσε κ λέω να αποχωρήσω για να μην παρεκτραπώ..Χαρά στο κουράγιο σου να εξηγήσεις. Ορισμένοι ειναι τελειως αλεξιπτωτιστές όχι απλά στο φορουμ, αλλα και στα θεματα που υποτίθεται τους αφορούν αμεσα.
Γι' αυτούς που έχουν μεταπτυχιακό χωρίς προυπηρεσία η κατάταξη πάει ως εξής:1- Μεταπτυχιακό + μόρια ασέπ2- Μεταπτυχιακό + ημεροχρονολογία κτήσης πτυχίου βασικών σπουδών (όσο πιο παλιό πτυχίο έχει τόσο πιο πάνω είναι στον πίνακα, ανάμεσα πάντα σε εκείνους χωρίς προυπηρεσία)Η ημεροχρονολογία κτήσης μεταπτυχιακού δεν υπολογίζεται για την κατάταξη. Τις προηγούμενες χρονιές αναγραφόταν στον πίνακα η ημεροχρονολογία και ο βαθμός του μεταπτυχιακού αλλά και πάλι τυπικά.