0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
συμφωνώ μαζί σου.έχω κάνει κ εγω το σεμινάριο και δε θεωρώ ότι γνωρίζω και είμαι λιγότερο ικανή να δουλεύω στην ειδική αγωγή από κάποιον που έχει κάνει ένα μεταπτυχιακό.
Ισως στη δευτεροβάθμια επειδή το βασικό πτυχίο δεν είναι στην ειδική αγωγή να μην ισχύσει....
Καλησπέρα συναδελφοι, εγω ειμαι φιλολογος με σεμιναριο ειδικης αγωγης, οπως προανεφερα σε σημερινα ποστ! Γιατι τετοια επιθεση στα σεμιναρια ειλικρινα δεν το καταλαβαινω! Εχω μαστερ σε αλλο αντικειμενο της ειδικοτητας μου κ σας πληροφορω οτι το σεμιναριο που παρακολουθησα δεν υστερουσε σε τπτ απο ενα μαστερ! Αν εννοειται οτι μπαινει η σαρα κ η μαρα πληρωνοντας, σας βεβαιωνω οτι σε πολλα ΠΜΣ οι θεσεις ειναι κλεισμενεις απο δικους τους πριν καν ανακοινωθουν ή μηπως δεν το ξερετε? Δηλ οσοι κανουν μαστερ θελετε να πειτε μπηκαν όλοι αξιοκρατικα, ειδικά σε μεγαλα παν/μια!Μιλάω καθαρα απο αυτα που εζησα κ απο το σεμιναριο που παρακολουθησα! Αυτο που καταλαβα σε αυτην την δεκαετια της ζωης μου ειναι οτι όλα ειναι σχετικά κ στην χώρα μας, την Μπανανία, δεν υπάρχουν πουθενα αξιοκρατικοι μηχανισμοι, παντα υπαρχουν παράθυρα κ πισω πορτες!
Απλα ξερεις ποιο ειναι το λαθος μας, οτι δεν εχουμε κανει καποιο συλλογο ωστε να διεκδικουμε τα δικαιωματα μας, να καταγραφουμε τα κακως κειμενα κ να μπορουμε ομαδικα να ορθωσουμε επιχειρηματα στους επικριτες μας!
Παράθεση από: An_na στις Σεπτεμβρίου 13, 2012, 10:44:03 pmΙσως στη δευτεροβάθμια επειδή το βασικό πτυχίο δεν είναι στην ειδική αγωγή να μην ισχύσει....Αυτό που λες δεν έχει λογική.. αν η προϋπηρεσία υπερισχύσει θα υπερισχύσει για όλους...
Συμφωνω σε ολα μαζι σου!!! Εκτος απο τις ώρες που αναφερεις γνωριζω ΠΜΣ που παρουσιαζονταν σε συναντηση 1 ωρας καθε μηνα κ ναι πηραν το χαρτι μετα απο 2 χρονια! Ε και τι να λεει?Μην ξεχναμε οτι οι καθηγητες που εκαναν τα σεμιναρια ηταν οι ιδιου που κανουν κ τα ΠΜΣ! Τωρα αν καποιο ηταν φαντασματα σιγουρα αλλα δυστυχως δεν μπορουμε να το αποδειξουμε κ αυτο ποναει ειδικα εμας που τελειωσαμε το σεμιναριο κ το παρακολουθουσαμε χανοντας ωρες απο την δουλεια, την οικογενεια κλπ!Αυτο που ευχομαι ειναι να υπαρχει αξιοκρατια κ εννοω να μην επιπλεουν οι φελοι κ οι υπολοιπου να χρυσοπληρωνουμε μια ωραια κορνιζα για να βλεπουμε τα πτυχια μας!
Μια απορια! Στον πινακα Α' ΠΕ02 γιατι τα νουμερα 12-22 προτασσονται ενω δεν εχουν σεμιναριο?
γιατι αμφιβόλου προελεύσεως?για να το πάρεις έπρεπε να το παρακολουθείς με δικαίωμα απουσίας στο 10% των συνολικών ωρών.αυτοί που πήραν τα μεταπτυχιακά στην Ιταλία και τη