0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όπως ακριβώς τα λέει ο foibos81 είναι.Στη
Μου αρέσει που μιλάτε με τόση σιγουριά, λες και ήδη ξέρετε τι θα αναφέρει το προεδρικό διάταγμα που θα δημοσιευτεί το επόμενο διάστημα και το οποίο θα τροποποιεί τα κριτήρια πρόσληψης των αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής... Προσέξτε μόνο μην πέσετε από τα σύννεφα...
επειδή σήμερα ήμουν στο υπουργείο με τους δασκάλους, προτείνω να μην είστε καθόλου βέβαιοι για τίποτα
Νομίζω πως η τοποθέτηση του foibos81 είναι η πιο λογική! Η αθμια έχει βασικό πτυχίο στην ειδική,οποτε ειναι λογικό να αντιδρούν στα μεταπτυχιακά που προτάσσονται....σκεφτείτε κάτι ανάλογο να συνέβαινε στη γενική, πως θα ηταν οι πίνακες αν καποιος με μεταπτυχιακό στο αντικείμενο προηγούνταν των υπολοιπων που δεν εχουν (ακόμη και με τέραστια προυπηρεσια)..
Μα αυτό ακριβώς προσπαθώ να πω. επειδή ζούμε σε μια χώρα που σχεδόν ( τίποτα δεν λειτουργούσε-ει όπως θα έπρεπε έχουμε μπει σε μια διαδικασία κρίσης ο ένας του άλλου. όλοι έχουμε ράμματα για την γούνα του άλλου πόσο μάλλον όταν χτυπάμε δικαίως ή αδίκως τα μεταπτυχιακά του εξωτερικού σε σχέση με αντίστοιχα ελληνικά λες και η ελλάδα είναι χώρα πρότυπο αξιοκρατίας οπότε το ελληνικό μεταπτυχιακό είναι το σωστό και το κριτήριο γνώσης στα θέματα εα. ας κοιτάξουμε που βρίσκονται τα ελληνικά πανεπιστήμια και μετά τα συγκρίνουμε με εκείνα του εξωτερικού.Τα παιδιά αυτά χρειάζονται ανθρώπους που θα "σκοτώνονται" να βρουν τρόπους να τους μεταδώσουν την γνώση και όχι μισθοφόρους...
ο Φοίβος διατυπώνει μια βάσιμη θεωρία.αυτό που με κάνει επιφυλακτικό με δαύτους είναι πως ίσως κοιτάξουν να απαλλαγούν μερικώς από το βραχνά των δασκάλων γιατι τους έχουν παει στο αμήν, αλλά δε νομίζω στη β'θμια να δώσουν λύση.η ειδική είναι τεράστια μπίζνα και τρώνε πολλοί και πολύ