0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: athinaki στις Σεπτεμβρίου 20, 2012, 11:04:15 amΚαλημέρα. Έχω μια απορία. Η παράλληλη στήριξη είναι μόνο μέσω ΕΣΠΑ; Για παράδειγμα οι προσλήψεις που είχαν γίνει πέρσι 16/9/2011 και κάλεσαν άτομα για ΕΝΓ και για Braille ήταν παράλληλη και μέσω ΕΣΠΑ; Ευχαριστω!Καλησπέρα, ναι η παραλληλη ειναι μεσω εσπα.Οι προσλήψεις που εγιναν περισυ αλλα και καθε χρόνο αφορουν τον κρατικο προυπολογισμο και περιλαμβανουν και ειδικη αγωγη και braille και νοηματική(π.χ. σε ειδικά σχολεια, σε σχολεια τυφλων-κωφων παιδιών, τμηματα ενταξης κλπ.)αλλά όχι σαν παραλληλη στηριξη.Η Παραλληλη στηριξη βγαινει ξεχωριστα μετα απο την α φαση ειδικης.
Καλημέρα. Έχω μια απορία. Η παράλληλη στήριξη είναι μόνο μέσω ΕΣΠΑ; Για παράδειγμα οι προσλήψεις που είχαν γίνει πέρσι 16/9/2011 και κάλεσαν άτομα για ΕΝΓ και για Braille ήταν παράλληλη και μέσω ΕΣΠΑ; Ευχαριστω!
Δεν είναι απαραίτητο η παράλληλη να καλύπτεται μόνο απο ΕΣΠΑ...πέρσι γνωστή μου,δούλεψε σε παράλληλη ενώ ήταν στη α φάση(κρατικός προυπολογισμός).
ισχυει το 20% που γραφεις!!!αναλογα με τις πιστωσεις !!!ομως για παραδειγμα στον πινακα ΠΕ03.50 υπαρχουν μονο 16 στον πινακα Α αρα θα προσληφθουν ολοι εκτος αν δεν επιθυμουν περιοχες που υπαρχουν κενα!
Παράθεση από: nero στις Σεπτεμβρίου 20, 2012, 03:39:42 pmισχυει το 20% που γραφεις!!!αναλογα με τις πιστωσεις !!!ομως για παραδειγμα στον πινακα ΠΕ03.50 υπαρχουν μονο 16 στον πινακα Α αρα θα προσληφθουν ολοι εκτος αν δεν επιθυμουν περιοχες που υπαρχουν κενα!Σ ευχαριστω για την απαντηση, εξακολουθω ομως να εχω απορια για την σειρα προσληψης. Αν στον πινακα Α πχ εχει 4 ατομα και στον
nero τις προηγούμενες χρονιές ξεκινούσαν από τον πίνακα α και έπαιρναν τον πρώτο και πηγαίναν στον πίνακα β και έπαιρναν τον δεύτερο και πάλι στον α και μετά β μέχρι να καλυφθούν όλες οι πιστώσεις μου έχουν. εναλλάξ δηλαδή...είσαι σίγουρος ότι παίρνουν πρώτα όλους από τον πίνακα α;;;
Παράθεση από: Antouan28 στις Σεπτεμβρίου 20, 2012, 03:55:03 pmΠαράθεση από: nero στις Σεπτεμβρίου 20, 2012, 03:39:42 pmισχυει το 20% που γραφεις!!!αναλογα με τις πιστωσεις !!!ομως για παραδειγμα στον πινακα ΠΕ03.50 υπαρχουν μονο 16 στον πινακα Α αρα θα προσληφθουν ολοι εκτος αν δεν επιθυμουν περιοχες που υπαρχουν κενα!Σ ευχαριστω για την απαντηση, εξακολουθω ομως να εχω απορια για την σειρα προσληψης. Αν στον πινακα Α πχ εχει 4 ατομα και στον