0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: penny* στις Σεπτεμβρίου 28, 2012, 02:06:13 amΥπήρχε και τρίτη φάση αναπληρωτών της παράλληλης στήριξης και μειωμένου ωραρίου!όχι για τους ΠΕ04.01...η παράλληλη που θυμάμαι έγινε ενδιάμεσα και είχε μόνο ΠΕ02...
Υπήρχε και τρίτη φάση αναπληρωτών της παράλληλης στήριξης και μειωμένου ωραρίου!
πολλοί οι φυσικοί (30) όταν οι μαθηματικοί είναι 170;;;;;;; άρε κατακαημένε 04.01......
Παράθεση από: michalis στις Σεπτεμβρίου 28, 2012, 01:48:31 pmπολλοί οι φυσικοί (30) όταν οι μαθηματικοί είναι 170;;;;;;; άρε κατακαημένε 04.01......Στα ΕΕΕΕΚ παίρνουν πολύ σπάνια φυσικούς (όλο τον κλάδο εννοώ), ενώ δεν υπάρχει ΕΕΕΕΚ χωρίς μαθηματικό, γι΄αυτό και η τόση μεγάλη διαφορά... Αν αλλάξει το ΑΠΣ των ΕΕΕΕΚ τότε κάτι μπορεί να γίνει.
Στα ΕΕΕΕΚ παίρνουν πολύ σπάνια φυσικούς (όλο τον κλάδο εννοώ), ενώ δεν υπάρχει ΕΕΕΕΚ χωρίς μαθηματικό, γι΄αυτό και η τόση μεγάλη διαφορά... Αν αλλάξει το ΑΠΣ των ΕΕΕΕΚ τότε κάτι μπορεί να γίνει.
Καλησπέρα κι από εμένα Τηλεφώνησε κανείς στο Υπουργείο τώρα; Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω αν έχω ελπίδες για 02.50; Είμαι Πίνακα Α κοντά στο 90;