0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
katerinal, επικοινώνησα με πμ με τη
Μόλις τηλ στο 210 3442190 και η απάντηση που πήρα για την πρώτη κοπέλα είναι ότι ο καταχωρητής έκανε λάθος και δεν της τίκαρε το κουτάκι με το μτπχ ενώ το είχε από το 2009 και επέμεναν ότι είναι παλιά η κοπέλα (έχει κ προυπηρεσία). Στη δεύτερη περίπτωση δεν της αναγνωρίστηκε αρχικά ως συναφές το μτπχ από το υπουργείο, αλλά προσκόμμισε κι άλλα στοιχεία (όπως αναλυτική μαθημάτων) και τελικά της το αναγνώρισαν. Εκεί εγώ πίεσα αν μπορούν να μου πουν πότε πήρε το μτπχ της και μου είπαν 22 Δεκ 2011. Δυστυχώςδεν πρόλαβα να ρωτήσω τον τίτλο του μτπχ της... Τι συμπέρασμα βγάζετε;;; Και επίσης για την πρώτη κοπέλα αν πήρε αντίγραφο της αίτησής της και δεν κοίταξε αν της έχουν βάλει το μτπχ, μπορεί να κάνει ένσταση; Υποτίθεται υπογράφεις ότι όλα τα παραπάνω είναι αληθή, σωστά;;
Παράθεση από: katerinal στις Οκτωβρίου 02, 2012, 11:55:27 amΜόλις τηλ στο 210 3442190 και η απάντηση που πήρα για την πρώτη κοπέλα είναι ότι ο καταχωρητής έκανε λάθος και δεν της τίκαρε το κουτάκι με το μτπχ ενώ το είχε από το 2009 και επέμεναν ότι είναι παλιά η κοπέλα (έχει κ προυπηρεσία). Στη δεύτερη περίπτωση δεν της αναγνωρίστηκε αρχικά ως συναφές το μτπχ από το υπουργείο, αλλά προσκόμμισε κι άλλα στοιχεία (όπως αναλυτική μαθημάτων) και τελικά της το αναγνώρισαν. Εκεί εγώ πίεσα αν μπορούν να μου πουν πότε πήρε το μτπχ της και μου είπαν 22 Δεκ 2011. Δυστυχώςδεν πρόλαβα να ρωτήσω τον τίτλο του μτπχ της... Τι συμπέρασμα βγάζετε;;; Και επίσης για την πρώτη κοπέλα αν πήρε αντίγραφο της αίτησής της και δεν κοίταξε αν της έχουν βάλει το μτπχ, μπορεί να κάνει ένσταση; Υποτίθεται υπογράφεις ότι όλα τα παραπάνω είναι αληθή, σωστά;; Πώς γίνεται να είχε το μεταπτυχιακό από το 2009 ενώ το πήρε στις 22 Δεκ 2011?