0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά τι κανετε? Δε σας ξεχασα, αλλα ετρεχα να τα προλάβω όλα! Καλά ακομη να βγάλουν τα αποτελεσματα για μουσικους κ πληροφορικους? Αν ειναι δυνατον!!!!
Καλημέρα σε όλους με θετική σκέψη!! Αγγελική μια που είσαι εδώ σου εύχομαι με την καλύτερη τοποθέτηση!!!! Υπομονή παιδιά!!!
εγώ θα πήγαινα στον Διευθυντη Δευτεροβάθμιας και θα του εξέθετα τους παιδαγωγικούς λόγους της λανθασμένης τους επιλογής να σας κάνουν λάστιχο.......πιστεύω στο "καλύτερα καθόλου από το λίγο"...αλλο θέμα......τώρα που είδα τις προσλήψεις των φιλολόγων λίγο καλύτερα παρατηρώ πως όλες τις καλές θέσεις στην Αθήνα και τον Πειραιά τις έχουν καλύψει αποκλειστικά με άτομα του πίνακα Α (πχ. 5 στην Α Αθηνών, 2
Παράθεση από: sapore στις Οκτωβρίου 03, 2012, 10:03:19 pmΠαράθεση από: mitsy στις Οκτωβρίου 03, 2012, 03:31:15 pmσυνάδελφοι,όποιος γνωρίζει παρακαλώ ας με διαφωτίσει πριν προβώ σε ενέργειες και συζητήσεις με δευτ/βάθμια και υπουργείοέχουμε 3 σχολεία στα οποία υποτίθεται,χωρίς να έχουμε απόφαση πυσδε,πρέπει να πάω!ας μη σχολιάσουμε που είναι αυτά!σήμερα μόνο έγραψε το κοντέρ μου 200 χλμ!τέλος πάντων!το ερώτημα είναι το εξής;έχει δικαίωμα το πυσδε,δίχως ακόμη να έχει βγει απόφαση,να με στέλνει σε 3 σχολεία όχι επειδη δε συμπληρώνω ωράριο(κάθε σχολείο έχει 28 ώρες φιλολογικά!!!!) αλλά επειδή δεν έχουνε άλλο προσωπικό;και αυτό,λένε,προσωρινά έως ότου έρθει η β φάση;κι αν η βα φάση έρθει σε έναμήνα ή έρθει και δεν ειναι κανείς στην άρτα;λέμε!έχουν το δικαίωμα να το κάνουν αυτό;παρακαώ πείτε όποιος γνωρίζειείμαι ήδη σε ερευνα του θέματος!δε θέλω να μιλήσω άμεσα με το υπουργείο!παρά μόνο αν χρειαστεί!υπάρχει νόμος ο οποίος με δεσμεύει εμένα να περιμένω συναδέλφους άλλης φάσης;;;;και το τονίζω!!δεν τίθεται θέμα συμπλήρωσης ωραρίου!εκτός αν τίθετα θέμα "αναγκών της υπηρεσίας"!!τι κλασσικό!περιμένω!ευχαριστώ πολύ και καλή τοποθέτηση έυχομαι!αν και έτσι που έχουν γίνει τα πράγματα!δεν αξίζει,συνάδελφοι,η δουλειά μας!λυπάμαι που το λεώ!Συγνώμη, για να καταλάβω. Εσύ σήμερα πήγες σε 3 σχολεία μέσα στο ωράριο λειτουργίας τους , κάνοντας 200 χιλιόμετρα;Δηλαδή, πρόλαβες να κάτσεις καθόλου στο κάθε σχολείο ή "έκανες μάθημα στο δρόμο";Μάλλον εννοείς ότι διέκρινες πρόθεση να σε βάλουν σε 3 σχολεία παρότι το κάθε σχολείο έχει 28 ώρες φιλολογικά.Ακόμα και έτσι να γίνει, προφανώς δεν μπορείς να είσαι την ίδια μέρα σε 2 σχολεία. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, θα είσαι κάθε μέρα σε 1 σχολείο.
Παράθεση από: mitsy στις Οκτωβρίου 03, 2012, 03:31:15 pmσυνάδελφοι,όποιος γνωρίζει παρακαλώ ας με διαφωτίσει πριν προβώ σε ενέργειες και συζητήσεις με δευτ/βάθμια και υπουργείοέχουμε 3 σχολεία στα οποία υποτίθεται,χωρίς να έχουμε απόφαση πυσδε,πρέπει να πάω!ας μη σχολιάσουμε που είναι αυτά!σήμερα μόνο έγραψε το κοντέρ μου 200 χλμ!τέλος πάντων!το ερώτημα είναι το εξής;έχει δικαίωμα το πυσδε,δίχως ακόμη να έχει βγει απόφαση,να με στέλνει σε 3 σχολεία όχι επειδη δε συμπληρώνω ωράριο(κάθε σχολείο έχει 28 ώρες φιλολογικά!!!!) αλλά επειδή δεν έχουνε άλλο προσωπικό;και αυτό,λένε,προσωρινά έως ότου έρθει η β φάση;κι αν η βα φάση έρθει σε έναμήνα ή έρθει και δεν ειναι κανείς στην άρτα;λέμε!έχουν το δικαίωμα να το κάνουν αυτό;παρακαώ πείτε όποιος γνωρίζειείμαι ήδη σε ερευνα του θέματος!δε θέλω να μιλήσω άμεσα με το υπουργείο!παρά μόνο αν χρειαστεί!υπάρχει νόμος ο οποίος με δεσμεύει εμένα να περιμένω συναδέλφους άλλης φάσης;;;;και το τονίζω!!δεν τίθεται θέμα συμπλήρωσης ωραρίου!εκτός αν τίθετα θέμα "αναγκών της υπηρεσίας"!!τι κλασσικό!περιμένω!ευχαριστώ πολύ και καλή τοποθέτηση έυχομαι!αν και έτσι που έχουν γίνει τα πράγματα!δεν αξίζει,συνάδελφοι,η δουλειά μας!λυπάμαι που το λεώ!Συγνώμη, για να καταλάβω. Εσύ σήμερα πήγες σε 3 σχολεία μέσα στο ωράριο λειτουργίας τους , κάνοντας 200 χιλιόμετρα;Δηλαδή, πρόλαβες να κάτσεις καθόλου στο κάθε σχολείο ή "έκανες μάθημα στο δρόμο";Μάλλον εννοείς ότι διέκρινες πρόθεση να σε βάλουν σε 3 σχολεία παρότι το κάθε σχολείο έχει 28 ώρες φιλολογικά.Ακόμα και έτσι να γίνει, προφανώς δεν μπορείς να είσαι την ίδια μέρα σε 2 σχολεία. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, θα είσαι κάθε μέρα σε 1 σχολείο.
συνάδελφοι,όποιος γνωρίζει παρακαλώ ας με διαφωτίσει πριν προβώ σε ενέργειες και συζητήσεις με δευτ/βάθμια και υπουργείοέχουμε 3 σχολεία στα οποία υποτίθεται,χωρίς να έχουμε απόφαση πυσδε,πρέπει να πάω!ας μη σχολιάσουμε που είναι αυτά!σήμερα μόνο έγραψε το κοντέρ μου 200 χλμ!τέλος πάντων!το ερώτημα είναι το εξής;έχει δικαίωμα το πυσδε,δίχως ακόμη να έχει βγει απόφαση,να με στέλνει σε 3 σχολεία όχι επειδη δε συμπληρώνω ωράριο(κάθε σχολείο έχει 28 ώρες φιλολογικά!!!!) αλλά επειδή δεν έχουνε άλλο προσωπικό;και αυτό,λένε,προσωρινά έως ότου έρθει η β φάση;κι αν η βα φάση έρθει σε έναμήνα ή έρθει και δεν ειναι κανείς στην άρτα;λέμε!έχουν το δικαίωμα να το κάνουν αυτό;παρακαώ πείτε όποιος γνωρίζειείμαι ήδη σε ερευνα του θέματος!δε θέλω να μιλήσω άμεσα με το υπουργείο!παρά μόνο αν χρειαστεί!υπάρχει νόμος ο οποίος με δεσμεύει εμένα να περιμένω συναδέλφους άλλης φάσης;;;;και το τονίζω!!δεν τίθεται θέμα συμπλήρωσης ωραρίου!εκτός αν τίθετα θέμα "αναγκών της υπηρεσίας"!!τι κλασσικό!περιμένω!ευχαριστώ πολύ και καλή τοποθέτηση έυχομαι!αν και έτσι που έχουν γίνει τα πράγματα!δεν αξίζει,συνάδελφοι,η δουλειά μας!λυπάμαι που το λεώ!