0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μια ερωτηση. προσληφθηκα αυτες τις μερες σε ολοημερα δημοτικα ως πληροφορικη. ειμαι και στους πινακες ειδικης αγωγης, τωρα που βγηκαν τα αποτελεσματα ειδικης εχουν προσληφθει ατομα πιο κατω απο εμενα στον πινακα σε περιοχες που εχω δηλωσει και εγω. τι παιζει? επειδη προσληφθηκα σε ολοημερα με βγαλανε απο τα ειδικης?
Παράθεση από: vasodcim στις Σεπτεμβρίου 06, 2012, 10:31:53 amνα ρωτησω κατι...αν πχ παρουν καποιον αναπληρωτη στη γενικη αγωγη και μετα τον καλεσουν και στην ειδικη, τι γινεται σε αυτη την περιπτωση; μπορει ο αναπληρωτης να παραιτηθει απο τη γενικη και να παει στην ειδικη χωρις ποινη? αν προσληφθεί στη γενική τέλος θα πάει εκεί.
να ρωτησω κατι...αν πχ παρουν καποιον αναπληρωτη στη γενικη αγωγη και μετα τον καλεσουν και στην ειδικη, τι γινεται σε αυτη την περιπτωση; μπορει ο αναπληρωτης να παραιτηθει απο τη γενικη και να παει στην ειδικη χωρις ποινη?
Να ενημερώσω τους συναδέρφους ΠΕ 71 που περσυ παρακολούθησαν την Γ' Φάση επιμόρφωσης ,(σεμινάρια παράλληλης στήριξης), ότι πιστώθηκαν στους λογαριασμούς μας τα έξοδα οδοιπορικών. Με ενημέρωσαν από το Υπουργείο με e-mail. "ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 3/10/2012 ΠΙΣΤΩΘHKAN ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ Γ ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ." ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α.Σκάλκου Παναγιώτα
ΜΠΡΑΤΗΣ:"ΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ,ΑΥΡΙΟ ΘΑ