0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καταρχάς σε λίγο θα είναι απαραίτητη υποχρεωτικάη παιδαγωγική επάρκεια για να είσαι στου πίνακες. Πέρα όμως από το τυπικό προσόν, καμία αξία δεν έχει ως ουσιαστικό προσόν για να διδάξει κάποιος; Αυτοδίδακτοι και πρακτικοί πρέπει να είναι οι εκπαιδευτικοί το 2012; Εσύ για να προσαρμόσεις όλη την πραγματικότητα στη φόρμουλα που σε βολεύει είσαι ικανός να ακυρώσεις και όλη την παιδαγωγική επιστήμη...
Φυσικά για την ουσία αυτού που είπα, κουβέντα πάλι.
Είναι πολύ εύκολο να σου ανταποδώσω τις προκλήσεις , όπως το ότι επειδή εσύ διορίστηκες και σε πληρώνουμε μόνο με ένα σεμινάριο, έχεις αναγάγει τη μετριότητα και τη μη κατάρτιση σε πρότυπο επιτυχίας, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου. Είναι προφανές ότι πέρα από την ειδικότητά σου και τα τμήματα ένταξης, δεν έχεις ιδέα για το τι γίνεται σε άλλες δομές της Ε.Α. και σε άλλες ειδικότητες. Όταν μάθεις, μπορούμε να συνεχίσουμε τη συζήτηση,.
Εμπάθεια και μάλιστα επανειλημμένα βγάζεις εσύ, όταν έχω θέσει ένα απολύτως συγκεκριμένο θέμα για συγκεκριμένους κλάδους και εσύ ως αυτόκλητος υπερασπιστής της ειδικής μου λες άσχετα πράγματα για άσχετα δεδομένα που ισχύουν σε άλλες ειδικότητες. Δεν θες να πεις για αυτό; Πολύ καλά, μην πετάγεσαι όμως και προσβάλεις απλά για να πεις κάτι γενικά για την ειδική. Οπότε μαθήματα περί εμπάθειας μην κάνεις. Τις 9 στις 10 φορές που έχεις παρέμβει δεν έχεις πει τίποτα για το θέμα, αλλά μόνο με έχεις βρίσει. Μη νομίζεις όμως ότι δεν θα σου απαντάνε και οι άλλοι.