0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πλήρης απογοήτευση!!! Τηλεφώνησα το πρωί και μου διευκρίνισαν ότο στη δευτεροβάθμια η πρόσληψη 22 αναπληρωτών ήταν η β΄φάση!!!Έπεται β΄φάση παράλληλη και δυστυχώς άσχετα με τα κενά που γνωρίζουν και οι ίδιοι, λεφτά δεν υπάρχουν!Εύχομαι μου είπε να βρεθούν χρήματα και για γ΄φάση!
Παιδια ψυχραιμια!!! Ακριβως στην προηγουμενη σελιδα ενας συναδελφος που τηλεφωνησε χτες του ειπαν οτι δεν ξερουν ποτε θα γινει η β' φαση (για φιλολογους ρωτησε), δεν ειπαν οτι εγινε ηδη. Ουτε και οταν βγηκε αυτη η φαση των 22 ατομων την ονομασε καποιος απο το υπουργειο β' φαση. Ενταξει δε λεω τα πραγματα ειναι δυσκολα, αναμενουμε λιγοτερο αριθμο ατομων απο περυσι και απο οτι φαινεται οι φιλολογοι ειδικα εχουν αδικηθει περισσοτερο απο ολους στον αριθμο προσληψεων, αλλα ας μη δενουμε και κομπο τι λεει η καθεμια που απανταει στα τηλεφωνα καθως ειναι φανερο πολλες φορες δεν εχουν ιδεα τι γινεται και δεν συνεννοουνται και μεταξυ τους.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα γεμάτη προσλήψεις !Μόλις πήρα τηλ. στο 190 για άλλο θέμα και ρώτησα και για β΄φάση γενικώς και ειδικώς για φιλολόγους. Μου απάντησε η ευγενική κυρία, η οποία ήταν αρκετά αγχωμένη γιατί με κάτι ασχολούνταν εντατικώς (ας ελπίσουμε με δικές μας υποθέσεις) και μου είπε ότι δεν ξέρει πότε θα γίνει η β΄φάση (άρα θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει). Τότε της είπα "μα τα κενά είναι πολλά..." και το θετικό είναι ότι συμφώνησε, αλλά έχουν λέει πρόβλημα με τις πιστώσεις...Αυταααα.. Θα ξανακαλέσω σε λίγο για να ερευνήσουν το άλλο θέμα μου και θα σας ενημερώσω!
Παιδιά, εγώ πήρα χθες και μάλιστα δυο φορές. Μίλησα με δυο διαφορετικές υπαλλήλους στο τηλ. και μου είπαν ότι δεν ξέρουν πότε θα γίνει η β΄φάση και ότι είναι δύσκολα τα πράγματα από οικονομικής πλευράς. Δε μου είπαν ότι η β φάση έγινε.Μα είναι τελικά τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι!
Μια χαζή ερώτηση, ποιος ή με βάση ποιες προϋποθέσεις ονομάζεται μια φάση α΄ή β΄ή γ΄;;;
Παράθεση από: ΕΥΓΕΝΙΑ στις Οκτωβρίου 16, 2012, 04:12:17 pmΜια χαζή ερώτηση, ποιος ή με βάση ποιες προϋποθέσεις ονομάζεται μια φάση α΄ή β΄ή γ΄;;; Μια φορά κι έναν καλύτερο καιρό το κ*λο -Υπουργείο μας, βάπτιζε τις προσλήψεις α,β, γ, δ...στ. Τώρα πια που δεν ξέρει κανείς τι ακριβώς του γίνεται βγάζει πότε πότε κάτι μουφο- προσφορές και τις βαπτίζει όπως θέλει ανάλογα με την ψυχοπνευματική του κατάσταση χωρίς πιθανώς να φαντάζεται ότι από τα χείλια του κρέμονται κάμποσες ζωές!Έλεος πια με ποιους έχουμε να κάνουμε!