0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τώρα σιγά σιγά παίρνει τη σκυτάλη και η β/θμια... όλοι μειωμένου ωραρίου στην β/θμια... για να δούμε την κατανομή... η απορία μου είναι η εξής... αν πάρουν 3-4 μειωμένου στην Α Πειραιά, ή 3-4 μειωμένου στην Α Αθήνας ή οπουδήποτε αλλού... τότε γιατί δεν πήραν κάποιους με πλήρες ωράριο?... απλά για να πούνε ότι πήρανε πολύ κόσμο? ... για να δούμε λοιπόν η κατανομή θα δικαιολογεί το μειωμένο ωράριο ή απλά πρόκειται για πολιτικούς λόγους?Σε ερώτηση στο γραφείο του κ. Λολίτσα (2103442191), μια κυρία μου απάντησε ότι ανάλογα, δεν μπορεί κάποιος να είναι και Κηφισιά και Ν. Ιωνία την ίδια μέρα λόγω αποστάσεων (
υπάρχει περίπτωση να γίνουν 90 προσλήψεις μειωμένου χωρίς αυτές να αλληλοκαλύπτονται δηλαδή να μην δικαιολογούν την πρόσληψη πλήρους ωραρίου ο αριθμός είναι μεγάλος θα μπορούσε εν μερει να δικαιολογηθεί εαν αυτές ήταν της τάξεως των 40-50 θέσεων όπως έγινε το 2011 με 48 μειωμένου.Ειναι αδιανόητο τη στιγμή αυτή να έχουν πιστώσεις να έχουν ανάγκες και να θέλουν τώρα να μας πείσουν ότι οι ανάγκες ως δια μαγείας είναι μικρότερες.
Παράθεση από: P_Maria στις Φεβρουαρίου 18, 2013, 04:46:18 pmυπάρχει περίπτωση να γίνουν 90 προσλήψεις μειωμένου χωρίς αυτές να αλληλοκαλύπτονται δηλαδή να μην δικαιολογούν την πρόσληψη πλήρους ωραρίου ο αριθμός είναι μεγάλος θα μπορούσε εν μερει να δικαιολογηθεί εαν αυτές ήταν της τάξεως των 40-50 θέσεων όπως έγινε το 2011 με 48 μειωμένου.Ειναι αδιανόητο τη στιγμή αυτή να έχουν πιστώσεις να έχουν ανάγκες και να θέλουν τώρα να μας πείσουν ότι οι ανάγκες ως δια μαγείας είναι μικρότερες.Μαρία συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... μόνο λόγοι πολιτικοί μου έρχονται στο νου για τόσους μειωμένου. Να φανούν μεγάλα τα νούμερα των προσλήψεων, τι να πω... ελπίζω αυτή που σήκωσε το τηλ. να μου είπε λάθος αριθμό και στο τέλος η κατανομή των θέσεων να δικαιολογεί τον αριθμό των μειωμένου ωραρίου.
μια κατανομή 60-55 πλήρους/40-30 μειωμένου στο περίπου στο σύνολο των 100 πιστώσεων ανταποκρίνεται στις δεδομένες ανάγκες και στις πιστώσεις που παρέχονται, η εσκεμμένη μετατροπή τους σε 18πλήρους/ 90 μειωμένου δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα δηλαδή υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν αλλά για δικούς τους λόγους δεσμεύουν τις πιστώσεις-λεφτά;
Παράθεση από: k.m στις Φεβρουαρίου 18, 2013, 01:20:50 pmμίλησα με υπουργείο και θα ανακοινωθούν σήμερα οι προσλήψεις!!οι πε2 θα είναι γύρω στους 100 και οι προσλήψεις θα είναι κυρίως μειωμένου ωραρίου... OYAOY!!!! Πάλι εκτός θα είμαι! χαχαχα! καλύτερα τώρα που το σκέφτομαι!Συμφωνώ μαζί σου Katerinal. Κι εγώ εκτός με βλέπω!!!!!! Καλύτερα εδώ που τα λέμε.....ουδεμία αντίρρηση@@@@
μίλησα με υπουργείο και θα ανακοινωθούν σήμερα οι προσλήψεις!!οι πε2 θα είναι γύρω στους 100 και οι προσλήψεις θα είναι κυρίως μειωμένου ωραρίου...
τι λέτε? να περιμένουμε και άλλο???