0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εννοουσα πλοια - αεροπλανα, κακως τα εγραψα ΜΜΜ απο την βιασυνη μου. Δεν δικαιολογω κανενα, απλως υπενθυμιζω κατι αναλογο που εγινε στο παρελθον και υπεθεσα οτι μπορει να συμβαινει και τωρα, επειδη διαβασα οτι αναρωτιοσαστε για το σημερινο- μια προσπαθεια να εξηγησω εκανα και οχι να δικαιολογησω, εξαλλου προφανως και δεν εργαζομαι στο υπουργειο ωστε να σπευσω να γινω συνηγορος τους. Οι καθυστερησεις ειναι απαραδεκτες, σιγουρα θα μπορουσαν να βγαλουν τα ονοματα εδω και μερες, προφανως ομως κατι τους εμποδιζει, το τι δεν το ξερω, αλλα οπως ειπα και σε αλλο ποστ μου ο,τι βρεξει ας κατεβασει για μενα προσωπικα, εχω παψει να σκοτιζομαι τοσο πολυ και γι'αυτο σταματησα και να τηλεφωνω για να μαθω το τι και πως.
Παράθεση από: boca στις Φεβρουαρίου 19, 2013, 07:30:52 pmΚαι απο την στιγμή που δεν βγήκαν ούτε σήμερα πάμε δυστυχώς στην καλύτερη απο Πέμπτη αν και μου φαντάζει πιο πιθανή ημέρα ανάρτησης η Παρασκευή πλέον.Ενταξει αφου το λες εσυ boca σιγουρα παρασκευη θα βγουν!οπως βολευει τον καθενα!!
Και απο την στιγμή που δεν βγήκαν ούτε σήμερα πάμε δυστυχώς στην καλύτερη απο Πέμπτη αν και μου φαντάζει πιο πιθανή ημέρα ανάρτησης η Παρασκευή πλέον.