0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγχαρητήρια F.! που θα παει θα αναρτηθουν!!!
Παράθεση από: panosonap στις Φεβρουαρίου 20, 2013, 01:03:20 pmΣυγχαρητήρια F.! που θα παει θα αναρτηθουν!!!Μόλις με ειδοποίησαν για 15 ώρες , μήπως ξέρει κανείς από σας βρε παιδιά πόσα θα είναι αυτά τα χρήματα που θα παίρνουμε μ'αυτές τις ώρες??? Γιατί είναι μειωμένου. Επειδή είμαι γύρω στις 2,5 ώρες απόσταση λέω μήπως να πηγαινοέρχομαι ή να τις κάνω μαζεμένες? Ας μου απαντήσει κάποιος που έχει εμπειρία σε ανάλογη περίπτωση γιατί έχω πελαγώσει λίγο...Σκέφτομαι δλδ να πάω ή να μην πάω....Καλή επιτυχία σε όσους - 'εστω και καθηστερημένα - αναλαμβάνουν εργασία!!!!!!!!!Καλό ξεκίνημα παιδιά
Δεν με πήραν και δεν είχα βάλει το κουτάκι για μειωμένου στις λοιπές περιοχές. Αλλά έχω μία ερώτηση, γιατί άτομα που είναι πιο χαμηλά στον πίνακα από εμένα τους έχουν πάρει σε περιοχές που είχα δηλώσει;;
athinaki Τα χρηματα απο ΕΣΠΑ, αν ησουν περυσι ετσι, τα πληρωνοσουν κανονικα η ειχατε καθυστερησεις μηνων κτλ οπως στους ωρομισθιους;
Καλησπέρα σας...η απορία μου εμένα είναι η εξής: στου μειωμένου ωραρίου τα ένσημα πόσα θα είναι;;;με πήραν ως μειωμένου, αύριο θα πάω να μάθω ώρες, περιοχή κτλ κτλ..