0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα.Αν καποιος δεν αναλαβει υπηρεσια απο αυτους που καλεσαν σημερα εχει αποκλεισμο απο τους πινακες για τα επομενα δυο χρονια?Αν ξερει κανεις ας απαντησει.Ευχαριστω
Άλλη μια παρατήρηση: αν δεν δίνανε τις 12 θέσεις πλήρους ωραρίου στον Α πίνακα, αλλά τις 4 που αναλογούν στο 20%, τότε 2 θέσεις Α ρεθύμνου πλήρους ωραρίου θα πήγαιναν για αυτους που είναι από το 258 και μετά (αν σκεφτούμε οτι εφτασε Α Ρεθύμνου στο 257 γιατι δεν το ήθελε κάποιος πιο πριν). Νόμιμη ή όχι η κατανομή αυτή δεν ξέρω σίγουρα αν είναι, πάντως δίκαιη δεν είναι σίγουρα.[/quot8 θέσεις διαφορά δεν είναι λίγες ούτε μια ούτε δυο
Παράθεση από: panosonap στις Φεβρουαρίου 20, 2013, 10:42:48 pmΆλλη μια παρατήρηση: αν δεν δίνανε τις 12 θέσεις πλήρους ωραρίου στον Α πίνακα, αλλά τις 4 που αναλογούν στο 20%, τότε 2 θέσεις Α ρεθύμνου πλήρους ωραρίου θα πήγαιναν για αυτους που είναι από το 258 και μετά (αν σκεφτούμε οτι εφτασε Α Ρεθύμνου στο 257 γιατι δεν το ήθελε κάποιος πιο πριν). Νόμιμη ή όχι η κατανομή αυτή δεν ξέρω σίγουρα αν είναι, πάντως δίκαιη δεν είναι σίγουρα.[/quot8 θέσεις διαφορά δεν είναι λίγες ούτε μια ούτε δυοΑν τα εχετε υπολογισει σωστα και οι θεσεις που αναλογουν στον Α ειναι αλλες απο αυτες που δοθηκαν , τοτε καντε ενσταση, καθως εφοσον πηγαινει αριθμητικα τοτε η λαθος θα εγινε η παρανομο ειναι, δεν εξηγειται αλλιως, τα ποσοσστα ειναι ποσοστα δεν μεταβαλλονται κατα τη διαρκεια... Τουλαχιστον εχετε μια πρωτη βαση για να προσπαθησετε και δειτε τι θα σας πουν μετα.
όσα άτομα θεωρούν οτι θίγονται από τη λαθεμένη ποσόστωση που δόθηκε στον πίνακα Α δηλαδή αριθμοί 258 μέχρι 265 και ενδιαφέρονται για προσφυγή δικαστικά ας μου στείλουν προσωπικό μήνυμα
οχι. παίρνουν τα ίδια μόρια
Παράθεση από: noname στις Φεβρουαρίου 22, 2013, 04:54:37 pmοχι. παίρνουν τα ίδια μόριαnoname Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά είσαι σίγουρος/η;Κάπου αλλού διάβασα το αντίθετο. Αποχαρακτηρίστηκαν τα δυσπρόσιτα;Ξέρεις τη σχετική νομοθετική ρύθμιση;