0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Giorgos-Effie στις Μαΐου 28, 2013, 12:39:09 pmΟταν λεμε στερεα Ελλαδα εννοουμε και την Αττικη? Και δεν εννοω γεωγραφικα αλλα διοικητικα...Όχι. Δες εδώ.
Οταν λεμε στερεα Ελλαδα εννοουμε και την Αττικη? Και δεν εννοω γεωγραφικα αλλα διοικητικα...
Παράθεση από: kinegiros στις Μαΐου 22, 2013, 01:30:36 pm ξέρεις όταν πάμε "εμείς" οι μόνιμοι στις συνελεύσεις έρχονται και οι αναπληρωτές γιατί είναι και αυτοί μέλη. Ειδικά οι αναπληρωτές πρέπει να τρέχουν στις συνελεύσεις αφού θα το "νιώσουν" πρώτοι όπως λες.
ξέρεις όταν πάμε "εμείς" οι μόνιμοι στις συνελεύσεις έρχονται και οι αναπληρωτές γιατί είναι και αυτοί μέλη. Ειδικά οι αναπληρωτές πρέπει να τρέχουν στις συνελεύσεις αφού θα το "νιώσουν" πρώτοι όπως λες.
Καλημέρα...Μια ερώτηση , παιδιά..είμαι ΠΕ60 και έχω επάρκεια στη νοηματική γλώσσα..μπορώ να κάνω μετάθεση για ΣΜΕΑ?Ή πρέπει να χω σεμινάριο ειδικής αγωγής?Επίσης, συμφέρει πια να κάνω κάτι τέτοιο???
Παράθεση από: muppet στις Απριλίου 08, 2011, 10:05:34 amΚαλημέρα...Μια ερώτηση , παιδιά..είμαι ΠΕ60 και έχω επάρκεια στη νοηματική γλώσσα..μπορώ να κάνω μετάθεση για ΣΜΕΑ?Ή πρέπει να χω σεμινάριο ειδικής αγωγής?Επίσης, συμφέρει πια να κάνω κάτι τέτοιο???συμφέρει πια να κάνω κάτι τέτοιο??? για να μην νομίζουν κάποιοι ότι κυνηγάμε φαντάσματα....
Παράθεση από: michalis στις Μαΐου 29, 2013, 11:04:08 amΠαράθεση από: muppet στις Απριλίου 08, 2011, 10:05:34 amΚαλημέρα...Μια ερώτηση , παιδιά..είμαι ΠΕ60 και έχω επάρκεια στη νοηματική γλώσσα..μπορώ να κάνω μετάθεση για ΣΜΕΑ?Ή πρέπει να χω σεμινάριο ειδικής αγωγής?Επίσης, συμφέρει πια να κάνω κάτι τέτοιο???συμφέρει πια να κάνω κάτι τέτοιο??? για να μην νομίζουν κάποιοι ότι κυνηγάμε φαντάσματα....Aλίμονο, δεν κάνεις κάτι τέτοιο, απλά και όμορφα έβγαλες ένα βολικό συμπέρασμα σύμφωνα με τα πιστεύω σου.
Παράθεση από: kinegiros στις Μαΐου 29, 2013, 11:29:49 amΠαράθεση από: michalis στις Μαΐου 29, 2013, 11:04:08 amΠαράθεση από: muppet στις Απριλίου 08, 2011, 10:05:34 amΚαλημέρα...Μια ερώτηση , παιδιά..είμαι ΠΕ60 και έχω επάρκεια στη νοηματική γλώσσα..μπορώ να κάνω μετάθεση για ΣΜΕΑ?Ή πρέπει να χω σεμινάριο ειδικής αγωγής?Επίσης, συμφέρει πια να κάνω κάτι τέτοιο???συμφέρει πια να κάνω κάτι τέτοιο??? για να μην νομίζουν κάποιοι ότι κυνηγάμε φαντάσματα....Aλίμονο, δεν κάνεις κάτι τέτοιο, απλά και όμορφα έβγαλες ένα βολικό συμπέρασμα σύμφωνα με τα πιστεύω σου.ναι,είχα πληροφορίες τότε ότι σε 2 χρόνια θα κάναμε αυτήν την κουβέντα και την έβαλα να το γράψει....keep trolling
Παράθεση από: muppet στις Απριλίου 08, 2011, 10:05:34 amΚαλημέρα...Μια ερώτηση , παιδιά..είμαι ΠΕ60 και έχω επάρκεια στη νοηματική γλώσσα..μπορώ να κάνω μετάθεση για ΣΜΕΑ?Ή πρέπει να χω σεμινάριο ειδικής αγωγής?Επίσης, συμφέρει πια να κάνω κάτι τέτοιο???Καταρχήν τι θα πει συμφέρει;Συμφέρει ως προς τι; Οικονομικά; Ή κάτι άλλο;Γενικά για να είσαι στην ειδική αγωγή πρέπει να έχεις ένα μικρόβιο μέσα σου, μια τρέλα....Τώρα, για να κάνεις μετάθεση στην ΕΑ (υποθέτω εννοείς μετά από διορισμό, γιατί έτσι είναι οι μεταθέσεις) χρειάζεσαι κάποιο επιπλέον προσόν, όπως ακριβώς και για το διορισμό στην ΕΑ
Καταρχήν τι θα πει συμφέρει;Συμφέρει ως προς τι; Οικονομικά; Ή κάτι άλλο;Γενικά για να είσαι στην ειδική αγωγή πρέπει να έχεις ένα μικρόβιο μέσα σου, μια τρέλα....Τώρα, για να κάνεις μετάθεση στην ΕΑ (υποθέτω εννοείς μετά από διορισμό, γιατί έτσι είναι οι μεταθέσεις) χρειάζεσαι κάποιο επιπλέον προσόν, όπως ακριβώς και για το διορισμό στην ΕΑ
Το μικρόβιο ναι., εννοείται!!!..με το "συμφέρει" που ίσως δεν κατάλαβες, εννοώ, θα μπορώ?ή θα μείνω σε καμιά διάθεση?συμφέρει να το κάνω τώρα?μήπως αργότερα θα ναι πιο δύσκολα?Και το ερώτημα μου για σεμινάριο ειδικής αγωγής τίθεται γιατι κάτι ακούστηκε οτι πια δεν ισχύουν..οπότε, ρωτώ εγώ με επάρκεια νοηματικής μόνο, μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου???
συμφέρει πια να κάνω κάτι τέτοιο???΄Αλήθεια!!!!!!!;;;;;!!!! είσαι εκπαιδευτικός και ρωτάς αν συμφέρει να δουλέψεις στην ε.α;;; Φοβερά παιδαγωγικό και ευσυνείδητο το κίνητρο σου,μπράβο
Γιώργο δεν λέω ότι δεν πρέπει να αμοιβόμαστε αλλά πιστεύεις πως το κίνητρο για το να δουλέψεις στην ε.α. πρέπει να είναι τα λεφτά;