0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 03, 2013, 08:43:45 amΠαράθεση από: aelia στις Ιουλίου 02, 2013, 04:52:25 pmΣε μένα με ημερομηνία ανάληψης 2-10 γράφει 8 μήνες και 30 μέρες.μήπως αυτό είναι το σωστό;Όχι, αυτό δίνει μία μέρα παραπάνω προυπηρεσία από ότι θα έπρεπε, πράγμα που αδικεί όλους τους υπόλοιπους. Άσε που είναι και λάθος εκφραστικά, αφού 8 μήνες και 30 ημέρες είναι απλά 9 μήνες.
Παράθεση από: aelia στις Ιουλίου 02, 2013, 04:52:25 pmΣε μένα με ημερομηνία ανάληψης 2-10 γράφει 8 μήνες και 30 μέρες.μήπως αυτό είναι το σωστό;
Σε μένα με ημερομηνία ανάληψης 2-10 γράφει 8 μήνες και 30 μέρες.
Αρχικά καλημέρα!Από ό,τι μου εξήγησαν στη Δευτεροβάθμια η προϋπηρεσία στους πίνακες δεν επηρεάζεται.Στο σύστημα καταχωρούν ημερομηνίες, δηλαδή την ημέρα ανάληψης και απόλυσης. Το σύστημα έχει δικό του αλγόριθμο και μεταφράζει τις ημέρες σε μόρια.Δεν εμπλέκονται στον υπολογισμό οι διευθύνσεις και αυτό είναι καλό καθώς βγαίνουν τα μόρια με τον ίδιο τρόπο σε όλους.Ωστόσο επειδή ένα έγγραφο παραμένει, δημιουργείται η αδικία σε όποια μετέπειτα χρήση του σε σχέση με τους υπολοίπους.Ξέρω ότι θα γελάσετε με αυτό που θα πω, αλλά παρόλα αυτά ισχύει:Όταν και αν ποτέ σε αυτήν τη ζωή υπάρξει διορισμός και καταθέσουμε χαρτια για μεταθέσεις, ακόμα και αυτή η μία μέρα μπορεί να αποβεί καθοριστική. Να σημειωθεί ότι τότε την προϋπηρεσία θα την αποδεικνύεις με αυτά τα χαρτιά που έχεις στο χέρι σου και τις πράξεις ανάληψης στα σχολεία (εκτός κι αν προκύψει κάποτε ενιαίο σύστημα μηχανογράφησης). Αυτή τη διαφοροποίηση δεν υπάρχει περίπτωση να την αντιληφθούμε τότε μέσα από ένα σύνολο μορίων. Ωστόσο θα υπάρχει και θα είναι
για αιτήσεις δεν ξέρω αλλά ανεπίσημα σε ημερίδες ειδικής αγωγης στην Αθήνα μας ενημέρωσαν οτι τρέχει ΕΣΠΑ και "προσδοκούν" να έχουν τοποθετήσει αναπληρωτές στις 11 Σεπτέμβρη στα σχολεία.
το πρόγραμμα ΕΣΠΑ που προβλέπει ( τους εκπαιδευτικούς ε.α. στα σχολεία στις 11/9 δεν αφορά την παράλληλη στήριξη άρα δεν είναι πως θα περιμένουν να βγούνε ο γνωματεύσεις για να γίνους οι κλήσεις. άρα πριν μιλήσουμε για παραπληροφόρηση καλά είναι να είμαστε πληροφορημένοι....φιλικά, Μιχάλης
Ασχετο με την κουβεντα σας αλλα σχετικο με το τοπικ: γνωριζει κανεις τον μισθο αναπληρωτη ειδικης εγγαμου με μεταπτυχιακο? Ευχαριστω.