0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Update: Μετά από την εργασία μου σε παιδικό σταθμό του Μονάχου πλέον δουλευω τους τελευταίους μήνες σε ένα ολοήμερο γερμανικό σχολείο και παράλληλα κάνω ένα bachelor σε πανεπιστήμιο του Μονάχου για να αναγνωρισθεί καλύτερα το πτυχίο μου. Αν υπάρχει ακόμη ενδιαφέρον ή χρειάζεται κάποιος πληροφορίες με χαρά να βοηθήσω
Γεια σου αερικο! επειδη σκεφτομαι και εγω να μεταναστευσω στη Γερμανία θα ήθελα να σε ρωτήσω, εαν ειναι όντως τόσο δύσκολο να βρεί κάποιος σπιτι να νοικιασει, όσο όλοι επισημαινουν. Επιπλεον θα ήθελα να σε ρωτησω στο γερμανικο σχολειο εργαζεσαι σαν δασκάλα? Εχεις καταφερει να ξεπεράσεις το εμπόδιο της γλώσσας καθώς δεν ειναι η μητρική μας?Και κατι τελευταίο, ποια πολη της Γερμανιας θα προτεινες σε κάποιον που θελει να ερθει εκει αλλα δεν εχει γνωστους, ουτε καποια αλλη βοηθεια. Μόνο επιπεδο
συγνωμη να σε ρωτησω κατι αυτη τη δουλεια πως τη βρηκες; παιδαγωγικο τελιωσες?
Να ρωτησω κατι και οποιος γνωριζει Μπορει καποια ως kinderpflegerin να δουλεψει με παιδια 3-6 ετων η η kinderpflegerin απασχολουνται αποκλειστικα με παιδια 0-3 ετων;
συγνωμη που σε ξαναρωταω εκει σε ολοημερο νηπιαγωγειο εισαι ; ποιες ειναι οι αρμοδιοτητες σου εκει; επειδη σκεφτομαι κ γω να ανεβω μοναχο για δουλεια γι αυτο σε ρωταω
Λοιπον εγώ δουλεύω σε ενα ολοημερο σχολειο με παιδια δημοτικού. Στο ιδιο κτίριο υπαρχει και νηπιαγωγείο, οποτε ξέρω πως λειτουργεί κι αυτο. Στη δουλειά μου προετοιμαζουμε κατα κυριο λογο τα παιδια για την επομενη μερα στο σχολειο. Κάνουμε τα μαθήματα τους, εξηγούμε απορίες τους κ. λ. π. Εκτός αυτού κάνουμε διάφορες δραστηριότητες και απασχολούμε τα παιδια δημιουργικά. Οταν τα σχολεια κλεινουν, εμεις παραμενουμε ανοιχτοί για να διευκολυνουμε τους γονεις που εργάζονται.
Συγνωμη αερικο για τον βομβαρδισμο ερωτησεων μπορεις να μ δωσεις πληροφοριες για το μπατσελορ που κανεις;