0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: lkjhgfd στις Ιουλίου 23, 2012, 06:19:59 pmΌποιος θέλει να πάει θα πάει ούτως ή άλλως ακόμα κι αν έχει είσοδο. Για κάποια πράγματα αξίζει να δίνουμε λεφτά. Ο καφές δηλαδή που έχει 5 ευρώ πιο πολύ αξίζει; Στην Ιταλία δίναμε 15 και 20 ευρώ είσοδο για να δούμε αντίγραφα και από ότι ξέρω δεν υπάρχουν τέτοιου είδους εξαιρέσεις. Αν κάνω λάθος παρακαλώ ας με διορθώσει κάποιοςμια διευκρινηση: εννοεις τον καφε που πουλουν στο μουσειο?
Όποιος θέλει να πάει θα πάει ούτως ή άλλως ακόμα κι αν έχει είσοδο. Για κάποια πράγματα αξίζει να δίνουμε λεφτά. Ο καφές δηλαδή που έχει 5 ευρώ πιο πολύ αξίζει; Στην Ιταλία δίναμε 15 και 20 ευρώ είσοδο για να δούμε αντίγραφα και από ότι ξέρω δεν υπάρχουν τέτοιου είδους εξαιρέσεις. Αν κάνω λάθος παρακαλώ ας με διορθώσει κάποιος
Στο εξωτερικο οπου να πας θα πληρωσεις. Και θα πληρωσεις και αρκετα.
Πριν επισκεφτώ ένα μουσείο με τους μαθητές μου συνήθως τον επισκέπτομαι πρώτα.Οπότε ναι υπάρχει λόγος που είχαμε/ έχουμε ελεύθερη είσοδο...Συνοψίζοντας λοιπόν θα πω πως ο μόνος χαμένος ( για μένα) θα είναι οι μαθητές μου γιατί εγώ έρευνα πιο πριν στο χώρο δεν πρόκειται να κάνω.