0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σκεφτείτε όμως ότι με τις πανελλήνιες μπαίνετε στο πρώτο εξάμηνο και δίνετε όλα τα μαθήματα για το πτυχίο. Με τις κατατακτήριες μπαίνεις στο τρίτο συνήθως εξάμηνο και έχεις λιγότερα μαθήματα συνήθως να περάσεις ενώ υπάρχει περίπτωση και να σου αναγνωρίσουν και κάποια.
Ναι δικαιούνται.Μέχρι σήμερα τα έχω πάρει όλα κανονικά....Παράθεση από: dimkok στις Αυγούστου 04, 2012, 03:32:45 pmΣκεφτείτε όμως ότι με τις πανελλήνιες μπαίνετε στο πρώτο εξάμηνο και δίνετε όλα τα μαθήματα για το πτυχίο. Με τις κατατακτήριες μπαίνεις στο τρίτο συνήθως εξάμηνο και έχεις λιγότερα μαθήματα συνήθως να περάσεις ενώ υπάρχει περίπτωση και να σου αναγνωρίσουν και κάποια. Λάθος.Καμιά περίπτωση να σου αναγνωριστούν μαθήματα λόγω νόμου Γιαννάκου 2004 περί συνάφειας πτυχίων.Οφείλεις να δηλώσεις-δώσεις όλα τα μαθήματα και έτσι ο χρόνος φοίτησης δεν μειώνεται.
Είδα τα link και εξεπλάγην ....Κάνω 2ο πτυχίο που έχει μεγάλη συνάφεια με το 1ο=16 κοινούς κωδικούς μαθημάτων,μερικοί εκ των οποίων με τους ίδιους διδάσκοντες!!!!Δε μου αναγνωρίστηκε από τη γραμματεία ούτε ένα μάθημα!!!!Ούτε υπήρξε θέμα αίτησης αναγνώρισης.Σε οχλήσεις μου για το θέμα αυτό, ήταν κάθετοι:από το 2004 και εξής έπαψαν να αναγνωρίζονται μαθήματα σε εφαρμογή του νόμου Γιαννάκου !Για να μην είμαι λοιπόν και εγώ απόλυτη, ανασκευάζω :στη φιλοσοφική του Α.Π.Θ. δε σου αναγνωρίζουν μαθήματα.
ειναι αληθεια οτι δεν αναγνωριζουν πλεον μαθηματα.και σε αλλες σχολες.
Παράθεση από: dpa2006 στις Αυγούστου 16, 2012, 03:53:16 pm ειναι αληθεια οτι δεν αναγνωριζουν πλεον μαθηματα.και σε αλλες σχολες. Σιγουρα δεν μας αρέσει , πλην ομως είναι σωστό.
Τελικά ισχύει το eudoxos βγάζει το παρακάτω μήνυμα αν και οι δηλώσεις αρχίζουν από 22 Οκτωβρίου:"Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ιδρύματός σας, είστε ήδη κάτοχος κάποιου πτυχίου Πανεπιστημίου ή Τ.Ε.Ι.