0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ως προς το πάσο, όταν είσαι με κατατακτήριες δε δικαιούσαι για τους παραπάνω λόγους.Όταν είσαι με πανελλήνιες το παίρνεις κανονικά, δηλαδή το έπαιρνες μέχρι πέρσι πριν εφαρμοστεί το σύστημα με την ηλεκτρονική καταχώρηση.Τυπικά στην ηλεκτρονική καταχώρηση τικάρεις μια δήλωση ότι "δεν είμαι κάτοχος άλλου πτυχίου ΑΕΙ ή ΤΕΙ" το οποίο αντιστοιχεί σε υπεύθυνη δήλωση με όλες τις κυρώσεις σε περίπτωση ψευδούς δήλωσης (φυλάκιση έως 2 έτη, απαγόρευση διορισμού στο δημόσιο κλπ).Το σύστημα δεν έχει τρόπο να τσεκάρει αν εσύ λες την αλήθεια γιατί δεν υπάρχει μια ενιαία βάση με καταχωρημένα όλα τα ονόματα των πτυχιούχων- το περιγράφω χοντρά-χοντρά!Στη δική μου την περίπτωση, επειδή προέρχομαι από φιλοσοφική ΑΠΘ και ξαναπέρασα φιλοσοφική ΑΠΘ στη γραμματεί του τμήματός μου φαίνεται πως έχω ήδη ένα πτυχίο γιατί έχουν ενιαίο λογισμικό και έτσι αν έκανα αίτηση για πάσο και ας πούμε "κατά λάθος" τίκαρα τη δήλωση περί 2ου πτυχίου, στον έλεγχο που θα έκανε η γραμματεία θα έβρισκε το λάθος και δεν θα προχωρούσε την αίτησή μου για πάσο, όπως μου εξήγησαν από τη γραμματεία.Τώρα αν θα κινούσαν διαδικασίες ποινικής δίωξης περί ψευδούς δήλωσης, επιφυλλάσσομαι αν και μου φαίνεται ακραίο.Στην περίπτωση τώρα γνωστής μου που κάνει και αυτή 2ο πτυχίο αλλά σε άλλη, άσχετη με το 1ο της πτυχίο, σχολή της χορηγήθηκε πάσο αφού εν αγνοία της όπως ισχυρίζεται τσέκαρε το κουτάκι.
Έδωσα το Δεκέμβριο του 2011 κατατακτήριες στο Ιστορικό- αρχαιολογικό Αθήνας.Πέρασα. Δώσαμε 45 άτομα από ΑΕΙ και πήρε 10. Δεν είχα κανένα γνωστό.Μου αναγνώρισαν τα 3 μαθήματα των εξετάσεων που έδωσα. Η κατάταξη έγινε στο γ εξάμηνο.Τα αποτελέσματα βγήκαν 1η Φεβρουαρίου.Το Δ εξάμηνο (Ιούνιος 2012) πήρα κανονικά τα βιβλία από τον Εύδοξο.8 βιβλία.
Παράθεση από: georgia14 στις Αυγούστου 05, 2012, 05:38:25 amΈδωσα το Δεκέμβριο του 2011 κατατακτήριες στο Ιστορικό- αρχαιολογικό Αθήνας.Πέρασα. Δώσαμε 45 άτομα από ΑΕΙ και πήρε 10. Δεν είχα κανένα γνωστό.Μου αναγνώρισαν τα 3 μαθήματα των εξετάσεων που έδωσα. Η κατάταξη έγινε στο γ εξάμηνο.Τα αποτελέσματα βγήκαν 1η Φεβρουαρίου.Το Δ εξάμηνο (Ιούνιος 2012) πήρα κανονικά τα βιβλία από τον Εύδοξο.8 βιβλία.Πώς γίνεται να πήρες βιβλία πέρυσι τον Ιούνιο; Δεν ίσχυε και τότε το μέτρο του μη δικαιώματος;