0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας παιδιά. Συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν ΑΣΠΑΙΤΕ και εύχομαι να βολευτείτε όπως επιθυμείτε. Για το λόγο αυτό ρωτάω αν επιθυμεί κάποιος αμοιβαία μεταγραφή ΑΠΟ Ιωάννινα ΠΡΟΣ Κρήτη. Καλή πρόοδο!
Παράθεση από: mzoro στις Νοεμβρίου 06, 2012, 03:18:51 pmΓεια σας παιδιά. Συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν ΑΣΠΑΙΤΕ και εύχομαι να βολευτείτε όπως επιθυμείτε. Για το λόγο αυτό ρωτάω αν επιθυμεί κάποιος αμοιβαία μεταγραφή ΑΠΟ Ιωάννινα ΠΡΟΣ Κρήτη. Καλή πρόοδο!ελα αγορι μου mzoro κανε login σε περιμενουμε μπες μεσα η τσεκαρε το μεηλ σου να γινει η δουλεια σου!!!!!!
Καλά μέχρι να ξεμπερδέψουν αυτοί τα μπούτια τους για το αν θα μπορούμε να πάρουμε αμοιβαίες μεταγραφές μετά την συμπλήρωση των θέσεων εγώ έχω ετοιμάσει την προίκα μου πιάτα, κουβέρτες, ρούχα, τηλεοράσεις, σίδερα και δεν συμμαζεύεται. Στον μπαμπά μου δεν το είπα ακόμη...
Παράθεση από: serenata στις Νοεμβρίου 06, 2012, 05:24:13 pmΚαλά μέχρι να ξεμπερδέψουν αυτοί τα μπούτια τους για το αν θα μπορούμε να πάρουμε αμοιβαίες μεταγραφές μετά την συμπλήρωση των θέσεων εγώ έχω ετοιμάσει την προίκα μου πιάτα, κουβέρτες, ρούχα, τηλεοράσεις, σίδερα και δεν συμμαζεύεται. Στον μπαμπά μου δεν το είπα ακόμη...serenata ο Πανετσος στην αθηνα μου ειπε οτι πρωτα θα γινουν οι αμοιβαιες και μετα οι συμπληρωσεις των κενων. ρωτα τον κι εσυ αν θες στο 210.2896773. επισης μου ειπε οτι την παρασκευη θα μας απαντησουν για τις αμοιβαιες ετσι ωστε να ειμαστε δευτερα στο μαθημα.καλη επιτυχια