0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημερα!!! Καλα μου παιδια θελει κανεις, ο οποιος εχει περασει Αθηνα ή Πατρα, να παει Κρητη;Ειναι τοσο ωραιο νησι, απλα εμενα δε βολευει!!
Και γιατί δεν δήλωσες κρήτη;
Παράθεση από: margarita.g στις Νοεμβρίου 07, 2012, 10:46:43 amκαλημερα!!! Καλα μου παιδια θελει κανεις, ο οποιος εχει περασει Αθηνα ή Πατρα, να παει Κρητη;Ειναι τοσο ωραιο νησι, απλα εμενα δε βολευει!! Εγώ θέλω να μείνω Κρήτη γιατί είμαι από Κρήτη.Απλά είμαι πρώτη επιλαχούσα για Αθήνα.Την Παρασκευή θα ξέρω πιστεύω.
Παράθεση από: valentino στις Νοεμβρίου 07, 2012, 01:14:12 amΠαράθεση από: serenata στις Νοεμβρίου 06, 2012, 05:24:13 pmΚαλά μέχρι να ξεμπερδέψουν αυτοί τα μπούτια τους για το αν θα μπορούμε να πάρουμε αμοιβαίες μεταγραφές μετά την συμπλήρωση των θέσεων εγώ έχω ετοιμάσει την προίκα μου πιάτα, κουβέρτες, ρούχα, τηλεοράσεις, σίδερα και δεν συμμαζεύεται. Στον μπαμπά μου δεν το είπα ακόμη...μη φυγεις σου δίνω την θεση μου θεσσαλονίκη...σε θέλω...ок αλλά εσύ θα πας Αθήνα ή Κομοτηνή, στείλε μου τα στοιχεία σου
Παράθεση από: serenata στις Νοεμβρίου 06, 2012, 05:24:13 pmΚαλά μέχρι να ξεμπερδέψουν αυτοί τα μπούτια τους για το αν θα μπορούμε να πάρουμε αμοιβαίες μεταγραφές μετά την συμπλήρωση των θέσεων εγώ έχω ετοιμάσει την προίκα μου πιάτα, κουβέρτες, ρούχα, τηλεοράσεις, σίδερα και δεν συμμαζεύεται. Στον μπαμπά μου δεν το είπα ακόμη...μη φυγεις σου δίνω την θεση μου θεσσαλονίκη...σε θέλω...
Καλά μέχρι να ξεμπερδέψουν αυτοί τα μπούτια τους για το αν θα μπορούμε να πάρουμε αμοιβαίες μεταγραφές μετά την συμπλήρωση των θέσεων εγώ έχω ετοιμάσει την προίκα μου πιάτα, κουβέρτες, ρούχα, τηλεοράσεις, σίδερα και δεν συμμαζεύεται. Στον μπαμπά μου δεν το είπα ακόμη...
Παράθεση από: MARY 18.02 στις Νοεμβρίου 07, 2012, 05:02:56 pmΠαράθεση από: margarita.g στις Νοεμβρίου 07, 2012, 10:46:43 amκαλημερα!!! Καλα μου παιδια θελει κανεις, ο οποιος εχει περασει Αθηνα ή Πατρα, να παει Κρητη;Ειναι τοσο ωραιο νησι, απλα εμενα δε βολευει!! Εγώ θέλω να μείνω Κρήτη γιατί είμαι από Κρήτη.Απλά είμαι πρώτη επιλαχούσα για Αθήνα.Την Παρασκευή θα ξέρω πιστεύω.και γιατί δεν δήλωσες κρήτη;νομίζω και πέμπτη απόγευμα μπορούμε να ξέρουμε, σιγά μην περιμένουμε μέχρι παρασκευή
Παράθεση από: serenata στις Νοεμβρίου 07, 2012, 05:27:31 pmΚαι γιατί δεν δήλωσες κρήτη;Την περίπτωση να δήλωσε και απλά να μην ήταν αρκετά τα μόρια που ειχε για να περάσει τη σκέφτηκες? Λεω εγώ τώρα...