0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Aquarius στις Νοεμβρίου 07, 2012, 06:21:34 pmΠαράθεση από: serenata στις Νοεμβρίου 07, 2012, 05:27:31 pmΚαι γιατί δεν δήλωσες κρήτη;Την περίπτωση να δήλωσε και απλά να μην ήταν αρκετά τα μόρια που ειχε για να περάσει τη σκέφτηκες? Λεω εγώ τώρα...Πως γίνεται να περνάει Αθήνα και όχι Κρήτη;
Παράθεση από: serenata στις Νοεμβρίου 07, 2012, 05:27:31 pmΚαι γιατί δεν δήλωσες κρήτη;Την περίπτωση να δήλωσε και απλά να μην ήταν αρκετά τα μόρια που ειχε για να περάσει τη σκέφτηκες? Λεω εγώ τώρα...
Και γιατί δεν δήλωσες κρήτη;
Ποιος σου είπε ότι μεταγραφές μπορεί να γίνουν και στα μέσα του εξαμήνου.Το λέει ξεκάθαρα ότι γίνονται μόνο πριν αρχίσει το χειμερινό εξάμηνο.Πάντως αν υπάρχει περίπτωση να βελτιώσεις την θέση σου ποιος ο λόγος να κάνεις αμοιβαία μεταγραφή;
saki οι αιτήσεις για αμοιβαίες έχουν κατατεθεί ή θα κατατεθούν?
Παράθεση από: tasnesto στις Νοεμβρίου 09, 2012, 11:18:26 amsaki οι αιτήσεις για αμοιβαίες έχουν κατατεθεί ή θα κατατεθούν?Εχουν κατατεθει...και θα βγουν ολα μαζι..ετσι ξερω!!!
Παράθεση από: sakis69 στις Νοεμβρίου 09, 2012, 11:30:31 amΠαράθεση από: tasnesto στις Νοεμβρίου 09, 2012, 11:18:26 amsaki οι αιτήσεις για αμοιβαίες έχουν κατατεθεί ή θα κατατεθούν?Εχουν κατατεθει...και θα βγουν ολα μαζι..ετσι ξερω!!!οκ άντε για να δούμε τι θα δούμε... εγω είμαι μη εισακτέος, αλλά μετά από ένα τηλεφώνημα που έκανα στις Σάπες σήμερα μου είπαν οτι έχει δημιουργηθεί ένα κενό στην ειδικότητα μου (κάποιος που πέρασε δεν πήγε να γραφτεί), και ειμαι ο πρώτος που δεν εισάγεται... οπότε αναμένω μήπως και γίνει καμία έκπληξη