0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εγώ ευχαριστώ το pde που γνώρισα την Μαίρη και τελικά θα μείνω στην Αθήνα, αντί να τρέχω στην Κρήτη! Ευχαριστώ και την MARY18.02 για την άψογη "συνεργασία"!!!
Κι εγω με τη σειρα μου να ευχαριστησω τον συντονιστη που μεσα απο το φορουμ καταφερα κι εγω τη μεταγραφη που ηθελα. Γλιτωσα κι εγω μεγαλη ταλαιπωρια και χρηματα. Ευχαριστω ολους οσοι ενδιαφερθηκαν για τα αιτηματα μου.Lasid πρεπει με καποιο τροπο να "διαφημισεις" το φορουμ ωστε οσοι ενδιαφερονται για ασπαιτε να ειναι οργανωμενοι πριν ακομα κανουν αιτησεις. Ισως να εβαζες κανενα αφισακι εξω απο τη γραμματεια καθε παραρτηματος...
Όλοι εσείς που πετύχατε τη μεταγραφή και γλιτώσατε κάποια χιλιάδες ευρώ δε τσοντάρετε από κανά διακοσάρι ο καθένας... 20 άτομα το μάζεψα το τετραχίλιαρο για Πάτρα!!!
Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για αμοιβαία μεταγραφή. Έχω περάσει στην ΑΣΠΑΙΤΕ Πάτρας και θέλω να πάω στην ΑΣΠΑΙΤΕ Θεσσαλονίκης. Οπότε κάποιος που θέλει να πάει Πάτρα ή έστω ήθελε Αθήνα τον βολεύει και πάλι η Πάτρα. Σαν τελευταία επιλογή προτιμώ επίσης να μεταγραφώ στην ΑΣΠΑΙΤΕ στις Σάπες Ροδόπης παρά να παραμείνω στη Πάτρα. Το mail μου dikourpe3@gmail.com. Επίσης για όποιον έχει επιβαρυνθεί επειδή μπορεί να πλήρωσε ήδη πρώτο νοίκι για κάποιο σπίτι είμαι διατεθειμένος να καλύψω τα έξοδα. Τέλος το οποιοδήποτε άτομο μπορεί να αποφάσισε να μην παρακολουθήσει την ΑΣΠΑΙΤΕ ενώ τον πήραν προτού κοπεί απλά από απουσίες ας διευκολύνει κάποιον με μεταγραφή!!!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Επίσης να συμπληρώσω πως εκτός από Θεσσαλονίκη επιθυμώ και Σάπες και Γιάννενα και