0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως, ο μη ηλικιακός διαχωρισμός έχει αποδειχτεί ότι βοηθά πολύ τα παιδιά (και όχι τις νηπιαγωγούς ).
Ο διαχωρισμος νηπιων προνηπιων ειναι αντιπαιδαγωγικος και γι αυτο δε προβλεπεται .Εξυπηρετει μονο συμφεροντα νηπιαγωγων.Παρολο που δεν ειμαι νηπιαγωγος ετυχε να ειμαι σε δημοτικα πουν ηταν διπλα σε νηπιαγωγεια.Παντα η διευθυντρια επαιρνε τα νηπιακια .Τυχαιο δε νομιζω
Παράθεση από: angela1968 στις Αυγούστου 08, 2012, 01:11:46 amΟ διαχωρισμος νηπιων προνηπιων ειναι αντιπαιδαγωγικος και γι αυτο δε προβλεπεται .Εξυπηρετει μονο συμφεροντα νηπιαγωγων.Παρολο που δεν ειμαι νηπιαγωγος ετυχε να ειμαι σε δημοτικα πουν ηταν διπλα σε νηπιαγωγεια.Παντα η διευθυντρια επαιρνε τα νηπιακια .Τυχαιο δε νομιζωΑπό πού και ως πού η διευθύντρια του δημοτιού έπαιρνε τα νήπια και πώς η νηπιαγωγός άφηνε αυτό να συμβαίνει;Από τη στιγμή που δεν είσαι νηπιαγωγός, που στηρίζεις ότι εξυπηρετεί μόνο συμφέροντα νηπιαγωγών;Από το περιστατικό που ανέφερες και μόνο;
Παράθεση από: AnnaB στις Αυγούστου 08, 2012, 09:59:14 amΠαράθεση από: angela1968 στις Αυγούστου 08, 2012, 01:11:46 amΟ διαχωρισμος νηπιων προνηπιων ειναι αντιπαιδαγωγικος και γι αυτο δε προβλεπεται .Εξυπηρετει μονο συμφεροντα νηπιαγωγων.Παρολο που δεν ειμαι νηπιαγωγος ετυχε να ειμαι σε δημοτικα πουν ηταν διπλα σε νηπιαγωγεια.Παντα η διευθυντρια επαιρνε τα νηπιακια .Τυχαιο δε νομιζωΑπό πού και ως πού η διευθύντρια του δημοτιού έπαιρνε τα νήπια και πώς η νηπιαγωγός άφηνε αυτό να συμβαίνει;Από τη στιγμή που δεν είσαι νηπιαγωγός, που στηρίζεις ότι εξυπηρετεί μόνο συμφέροντα νηπιαγωγών;Από το περιστατικό που ανέφερες και μόνο;Προφανώς εννοεί ότι η προϊσταμένη του νηπιαγωγείου έπαιρνε τα νήπια.