0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
evi δεν το βρίσκω σήμερα ούτε και εγώ Μήπως συμπληρώθηκε ο αριθμός των συμμετεχόντων και το έβγαλαν? Κρίμα γιατί θα κάναμε ομάδα από Ελλάδα...[/quειναι αυτος ο συνδεσμος μηπως?? http://venturelab.stanford.edu/educationστο κουρσερα ουτε εγς το βρισκω...
Και εγω παρακολουθησα το Design a New Learning Environment και πήρα και το certificate !!!Ηταν πολυ ωραιο και ενδιαφερον...το κομματι που μου αρεσε περισσοτερο ήταν οτι επρεπε να συνεργαστουμε με ατομα απο ολο τον κοσμο ώστε να φτιαξουμε το τελικο project!! Εχω παρακολουθησει και αλλα 2 μαθηματα απο την πλατφορμα του Coursera και σε αυτα πηρα την βεβαιωση...!!! Τώρα παρακολουθω και άλλο ένα!! Έχω εθιστεί!!!!
Παράθεση από: tryforthebest στις Φεβρουαρίου 14, 2013, 04:05:23 pmΚαι εγω παρακολουθησα το Design a New Learning Environment και πήρα και το certificate !!!Ηταν πολυ ωραιο και ενδιαφερον...το κομματι που μου αρεσε περισσοτερο ήταν οτι επρεπε να συνεργαστουμε με ατομα απο ολο τον κοσμο ώστε να φτιαξουμε το τελικο project!! Εχω παρακολουθησει και αλλα 2 μαθηματα απο την πλατφορμα του Coursera και σε αυτα πηρα την βεβαιωση...!!! Τώρα παρακολουθω και άλλο ένα!! Έχω εθιστεί!!!! Να ρωτήσω και εγώ κάτι; Χρειάζεται να αφιερώνεις πολύ χρόνο; Η αξιολόγηση πώς γίνεται ακριβώς; Επίσης τις βεβαιώσεις πώς τις λαμβάνουμε;