0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι εννοώ, τα έξοδα εγκατάστασης σε συνδυασμό με 2 σέρβις επιπλέον το χρόνο μόνο για το υγραέριο (που θα ήταν καλό να το συμφωνήσεις από πριν να σου τα κάνουν δωρεάν οι αρχικοί εγκαταστάτες τουλάχιστον για τον πρώτο χρόνο) και συνυπολογίζοντας τη μείωση του χώρου αποσκευών (δεν θα άφηνα το αυτοκίνητο ποτέ χωρίς ρεζέρβα) και αύξηση του μόνιμου βάρους του αυτοκινήτου (μεγαλύτερη κατανάλωση και μεγαλύτερη φθορά στις αναρτήσεις). Το βασικότερο κατά την άποψή μου είναι το ρίσκο που παίρνεις για τη διάρκεια ζωής του κινητήρα. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει από πριν και να σου εγγυηθεί ότι ο κινητήρας θα αντέξει να κάνει πολλά χιλιόμετρα. Το πιο πιθανό είναι να βγάλει τα χιλιόμετρα για την απόσβεση του κόστους, όμως πόσο ακόμα θα κρατήσει; Κατά την άποψή μου, αξίζει μόνο αν κάνεις πάνω από 25.000 χλμ το χρόνο και αν έχεις αυτοκίνητο από 1400 κυβικά και πάνω. Πάντως αν είναι να το κάνεις, κάν'το γρήγορα πριν βάλουν επιπλέον φόρους.
το αμαξάκι μου δεν έχει κλείσει ακόμα 2 χρόνια το πήρα από το κουτί του
Παράθεση από: Boldini στις Αυγούστου 02, 2012, 07:04:31 pmτο αμαξάκι μου δεν έχει κλείσει ακόμα 2 χρόνια το πήρα από το κουτί τουhttp://www.youtube.com/watch?v=0dzu_7R_J4U Μα, τί κόλλημα με τη μετατροπή....