0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω πως αυτό ισχύει στις οριστικές αλλά όχι στις προσωρινές τοποθετήσεις. Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ισχυει και για τις προσωρινες δηλ για τα λειτουργικά κενά όπως αναφερεται στην τελευταια σελιδα της 137644/Ε1/3-9-2015 που ειναι η πιο SOS εγκυκλιος που χρησιμοποιουν ολα τα πυσδε ανα την ελλάδα για τις τοποθετησεις σε οργανικα και λειτουργικα κενα ( ειδικά για τις προσωρινες-λειτουργικες τοποθετησεις ειναι η βασικη εγκύκλιος )
Υπεράριθμος νεοδιόριστος (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό) και παλιός μόνιμος ζητούν απόσπαση για το ίδιο νησί. Ποιος προηγείται; Ο υπεραριθμος ή συγκρίνονται με βάση τα μόριά τους; Ευχαριστώ!
το ερώτημα αυτό, που αφορά τις τοποθετήσεις σε λειτουργικά κενά του νεου σχολ. ετους (σεπτέμβρης), απαντιέται στην τελευταια σελιδα της 137644/Ε1/3-9-2015 (ειναι η εγκυκλιος που χρησιμοποιουν ολα τα πυσδε ανα την ελλάδα για τις τοποθετησεις σε λειτουργικα κενα) δηλ θα συγκριθούν όλοι μαζι : λειτουργικά υπεράριθμοι δηλ παλιοι μονιμοι που δεν συμπληρώνουν ωράριο στην οργανική τους + νεοδιόριστοι + αποσπασμένοι που τυχόν ήρθαν από αλλα πυσδε, στην κατηγορία «αποσπάσμενοι εντός πυσδε ή από αλλα πυσδε», αλλά με τα μόρια των αποσπάσεων (αναγράφονται στην εγκύκλιο των αποσπάσεων) που είναι σε σημαντικό βαθμό διαφορετικά από τα μόρια των μεταθέσεων.Σε κάποια πύσδε είτε από αβλεψία είτε εκ του πονηρού (είναι μπελάς να καθησουν να επαναυπολογισουν μορια αποσπασεων τη στιγμη που τα μορια μεταθεσεων τα εχουν ετοιμα) χρησιμοποιουν τα μορια μεταθεσεων γεγονός παράνομο
Έχω την εντύπωση ότι αυτοί που χρωστάνε ωράριο γιατί δε συμπληρώνουν στο σχολείο τους, δε μπαίνουν στο ίδιο πλαίσιο με τα μόρια αποσπασεων, αλλά μεταθέσεων.
Καλησπέρα !! Έχω μια ιδιαίτερη ερώτηση ! Έχω έναν χρόνο εργαστεί σε ιδιωτικό για έναν χρόνο ! Φέτος διοριστηκα και αν και δε μετρησε η προϋπηρεσία αυτή για τον ΑΣΕΠ θα ήθελα να ξέρω αν μετράει για του χρόνου στα μόρια της Πειραϊκής τοποθέτησης !!