0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από αυτό προκύπτει ότι η εντοπιότητα δίνει 2 μόρια. Σε κάποια άρθρα αναφέρονται 4 μόρια.
Καλησπέρα,Είμαι νεοδιόριστος 2023 και στην περιοχή διορισμού μου διοριστήκαμε 2 άτομα της ειδικότητας μου.Μας δόθηκαν 2 λειτουργικά κενά για τοποθέτηση, η συνάδελφος προηγείτο στα κοινωνικά κριτήρια, οπότε τοποθετήθηκε στο σχολείο πρώτης επιλογής της, κι εγώ στο σχολείο δεύτερης επιλογής μου.Η συνάδελφος όμως θα πάρει άδεια ανατροφής άμεσα και μάλλον μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους, οπότε η ερώτηση μου είναι η εξής:Μπορώ να διεκδικήσω να αλλάξει η τοποθέτηση μου και να πάω στο κενό της, και αν ναι χρειάζεται κάποια αίτηση στο ΠΥΣΔΕ ή στη δευτεροβάθμια;Ευχαριστώ πολύ.
Καλησπέρα σε ολ@! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξης κι όποι@ έχει ερμηνεία,καλοδεχουμενη:Φίλη διορίστηκε τώρα κ ήταν πρώτη σε μόρια μεταξύ όλων της ειδικότητας, στην περιοχή διορισμού. Δύο συνάδελφοι έχουν παιδιά όμως,οπότε προηγήθηκαν στην τοποθέτηση. Το περίεργο όμως είναι πως άλλος συνάδελφος, χωρίς κανένα κοινωνικό κριτήριο κ με 20 μόρια πιο κάτω από την φίλη, τοποθετήθηκε στην 2η επιλογή της. Οπότε στην φίλη, έκατσε η 3η επιλογή της.Πως συνέβη αυτο; Μεταξύ τους είναι ίσα στα κοινωνικά κι η φίλη προηγειται κατά 20 μόρια. Γιατί δεν τοποθετήθηκε η φίλη στην 2η επιλογή της, ως εκείνη με τα περισσότερα μορια; Να κάνει ένσταση;Ευχαριστώ και καλή συνέχεια!
Όχι, δεν παίζει κάτι τέτοιο.. Ευχαριστώ πάντως!
Τα είδα αυτά,ευχαριστώ..Δεν έχει περισσότερη προϋπηρεσία, όχι. Ούτε έχει υπηρετήσει δυσμενως.. Θα δούμε αυριο,ευχαριστώ κ πάλι..