0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το όνομα μου είναι στους διορισθέντες. Όμως λένε ότι πρέπει να περιμένουμε το ΦΕΚ.. και επειδή όλα είναι μετέωρα ήθελα και μια άλλη εκτίμηση στην ομάδα
Εγώ που διορίστηκα στην πρώτη προκήρυξη, δεν με αφήνει ο opsyd να κάνω αίτηση για αναπληρωτής.
Ωραία τότε, σας ευχαριστώ πολύ! Αβεβαιότητα νιώθω γιατί ακόμα δεν το έχω συνειδητοποίησει!
Δεν τα λέει σωστά ο αγαπητός αιρετός.Δεν υπάρχει καμία αναφορά σε ειδικές κατηγορίες
Συζητάμε για τα μόρια τοποθέτησης. Δηλαδή αφού διοριστείτε με το καλό. Για εντοπιότητα πρέπει να είσαι δημότης τα τελευταία 2 χρόνια. Συνυπηρέτηση νοείται στον ίδιο Δήμο με σύζυγο αλλά θα πρέπει να υπηρετεί ήδη οργανικά εκεί.
Όχι. Την πρώτη χρονιά προηγούνται κατά σειρά όσοι έχουν περισσότερα μόρια απο οικογενειακούς λόγους, συνηπηρετηση και εντοπιότητα. Αν αρχίσουν και υπάρχουν ισοβαθμίες αρχίζουν να συγκρίνουν ΜΣΔ κτλ κτλ μέχρι που αν σε όλα υπάρχει ισοβαθμία μετράει η σειρά στο ΦΕΚ διορισμού που σίγουρα είναι διαφορετική. Τη δεύτερη χρονιά η οριστική τοποθέτηση γίνεται με μεταθετικα μόρια. Δες εδώ:https://www.especial.gr/diadikasia-topothetisis-neodioristou-to-nomothetiko-plaisio-gia-proswrinh-kai-oristikh-topothetish/
victor τα φώτα σου σε παρακαλώ:εγώ που είμαι άγαμη χωρίς παιδιά,με 48 μόρια προγπηρεσία ως αναπληρώτρια,να δηλώσω δυσπρόσιτα οπωσδήποτε αρχικά,μήπως μπορέσω να γυρίσω μετά σπίτι μου;(Κορινθίας,1214 εκκαθαρισμένου,ΠΕ02)ευχαριστώ πολύ φοβάμαι ότι είμαι ο τελευταίος τροχός,υγιής κ άγαμη!!
Τα 48 μόρια προϋπηρεσίας ως αναπληρώτρια δεν λένε τίποτα. Ως αναπληρώτρια παίρνεις 1 μόριο το μήνα ασχέτως που εισαι. Όπως έγραψα στα μεταθετικά μόρια παίζει ρόλο τα μόρια κάθε σχολείου που υπηρέτησες. Αλλιώς να το πω. Άλλη μοριοδότηση θα έχει κάποιος που έκανε τους 48 μήνες στη Λήμνο και άλλη μοριοδότηση κάποιος με 48 μήνες στο κέντρο της Αθήνας. Οπότε δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση στην ερώτηση σου. Ως σύσταση πάντως (μπορεί να μη σου βγεί σωστή) θα σου έλεγα αν έχεις μόρια μόνο λόγο προϋπηρεσίας και μάλιστα όχι σε δυσπρόσιτα ναι να δηλώσεις δυσπρόσιτα ή έστω περιοχές με πολλά μόρια που σε βολεύουν.Υ.Γ. 1. η καλύτερη εκτίμηση που μπορείς να γίνει είναι αν ξέρεις ακριβώς ημερομηνίες που ήσουν σε κάθε σχολείο και κάτσεις και υπολογίσεις εσύ τα μόρια σου και τα συγκρίνεις με τη βάση των μεταθέσεων για την περιοχή σου. Το να υπολογίσεις τα μόρια σου όμως είναι μια πολύ επίπονη διαδικασία και απαιτεί τεράστια εμπειρία γιατί η δυσκολία αυξάνει εκθετικά αν ήσουν πχ σε διαφορετικό σχολείο κάθε μέρα κτλ κτλ. Υ.Γ.2. στη θέση σου ξαναλέω ναι θα δήλωνα δυσπρόσιτα. Είναι όμως προσωπική σου επιλογή.Υ.Γ.3..εχε λίγο τη λογική ότι δηλώνεις πρώτες επιλογές το σπίτι σου και τα γύρω γύρω έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι θα μείνεις πολλά χρόνια εκεί αν μπεις και αμέσως μετά δηλώνεις όσο πιο δυσπρόσιτα μπορείς που θα μείνεις πιο λίγο αλλά θα γυρίσεις σπίτι σου.