0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σας.Μόλις διοριστηκα και ανήκω στις ειδικές κατηγορίες. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως γίνεται η επιλογή σχολείου και με βάση ποια κριτήρια;Επίσης, θα προηγηθούν οι τοποθετήσεις μας από αυτές των αναπληρωτών;Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Καλησπέρα συνάδελφοι! Συγχαρητήρια σε όσους διορίζονται. Να ρωτήσω κι εγώ κάτι, γιατί είμαι μακριά από τη ΔΔΕ μου κι έχω μεγάλη αγωνία: αν δεν βγει αύριο Παρασκευή το ΦΕΚ, υπάρχει περίπτωση να βγει μέσα στο Σαββατοκύριακο, άρα να τρέξουν οι ορκωμοσίες από Δευτέρα ή το αφήνουμε το σκ και πάμε από βδομάδα;
Ποιοι προηγούνται στις τοποθετήσεις οι νεοδιόριστοι ή οι αποσπασμένοι εκτός πυσδε ;; Γνωρίζει κανείς ;;;
Πολύ σωστά σου απάντησε ο mmmm.Θα προσθέσω μόνο ότι οι ψυχίατροι έχουν ένα πιστοποιημένο ψυχολογικό τέστ 77 ερωτήσεων με απαντήσεις κλειστού τύπου. Αυτές χρησιμοποίησε η ψυχίατρος στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης το 2014 που διορίστηκα. Τις διάβαζε σχετικά γρήγορα μαζί με τις επιλογές απαντήσεων και έπρεπε να διαλέξω την καλύτερη απάντηση για μένα! Οι πιο βαθυστόχαστες ερωτήσεις ήταν του στυλ: Τι θα έκανες αν ήσουν κάπου και γινόταν κάτι;
Καλησπέρα σας, μήπως ξέρετε πως λειτουργεί η συνυπηρετηση; Μπορεί να αιτηθεί κάποιος νεοδιοριστος; Και αν αιτηθεί μπορεί να την πάρει άμεσα ή πρέπει να διανύσει κάποια χρονική περίοδο μέχρι να δικαιούται να αιτηθεί συνυπηρετηση;
Για την τοποθέτηση των νεοδιοριστων ισχύει αυτό:Σε περίπτωση που οι ίδιες θέσεις ζητούνται από περισσότερους υποψήφιους προτιμώνται κατά σειρά όσοι έχουν τις περισσότερες μονάδες τοποθέτησης από οικογενειακούς λόγους, συνυπηρέτηση και εντοπιότητα, όπως αυτές καθορίζονται από τις διατάξεις που ισχύουν για τις μεταθέσεις και τοποθετήσεις εκπαιδευτικών». (ΠΔ 144/1997).Δεν τα λέει σωστά ο αγαπητός αιρετός.Δεν υπάρχει καμία αναφορά σε ειδικές κατηγορίες ούτε τι γίνεται σε περίπτωση ισοβαθμίας (πχ άγαμοι χωρίς τέκνα). Πολλά ΠΥΣΠΕ/πυσδε στην ισοβαθμία χρησιμοποιούν ως επόμενο κριτήριο τη σειρά διορισμού.
Τι εννοείς στο ίδιο συμβούλιο ; Δηλαδή μπορεί να κάνουν συμβούλιο σήμερα π.χ να τους τοποθετήσουν και να μη περιμένουν τους νεοδιοριστους και να είναι καλυμμένοι ;;