0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι καλησπέρα και συγχαρητήρια σε όσους διορίστηκαν!Ερώτηση (νομίζω δεν έχει απαντηθεί παραπάνω): οι νεοδιόριστοι που σκοπεύουμε να κάνουμε αίτηση απόσπασης ως ειδικές κατηγορίες (28/8-4/9 οι αιτήσεις) τι ακριβώς κάνουμε στις 2 Σεπτεμβρίου; Αναλαμβάνουμε υπηρεσία στο σχολείο που θα μας τοποθετήσουν προσωρινά; Ξέρει κανείς τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Και εν συνεχεία, στο ΠΥΣΔΕ απόσπασης, οι αποσπασμένοι θα τοποθετηθούμε πριν ή μετά τους αναπληρωτές;
Καλησπέρα, έχω δύο ερωτήσεις. α. Μπορούμε να καταθέσουμε αίτηση για άδεια ανατροφής την ημέρα της ορκωμοσίας μας; Αν ναι, τι δικαιολογητικά ζητούνται; β. Σε περίπτωση που βγαίνεις σε άδεια ανατροφής, πρέπει να κάνεις ανάληψη υπηρεσίας και στο σχολείο τοποθέτησης μόλις ανοίξουν τα σχολεία;
Λογικά αναλαμβάνετε υπηρεσία στο σχολείο που θα σας τοποθετήσουν προσωρινά 2/9, εκτός αν πάρετε άδεια.Κάποιοι που διορίζονται μακριά θα είναι δύσκολο να πάνε στην προσωρινή τοποθέτηση μέχρι να βγει η απόσπαση.Οι αποσπασμένοι είναι πάντα οι τελευταίοι μόνιμοι που τοποθετούνται και μετά ακολουθούν οι τοποθετήσεις αναπληρωτών!
Πραγματικά θα είναι δύσκολο λόγω απόστασης, αν χρειαστεί να πάω και να επιστρέψω σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν είχα σκοπό να ζητήσω κάποια άδεια και δεν ξέρω αν δικαιούμαι κιόλας ως νεοδιόριστη (χωρίς παιδιά). Εν πάση περιπτώσει, σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
Συνάδελφοι, στις προσωρινές τοποθετήσεις 50% αναπηρία (=20 μόρια) θεωρείται ειδική κατηγορία, επομένως έχει προτεραιότητα στην τοποθέτηση; Το ίδιο ισχύει και για την οριστική τοποθέτηση; @Lasid
Παιδιά έχω την εξής απορία... αν ξέρετε βοηθείστε...Αφού οι αιτήσεις για τις αποσπάσεις των ειδικών κατηγοριών λήγουν αρχές Σεπτεμβρίου και από ότι φαίνεται την άλλη εβδομάδα θα έχουμε προσλήψεις αναπληρωτών, ειδικά για τους κλάδους που οι προσλήψεις είναι περιορισμένες, υπάρχει περίπτωση να προσληφθεί αναπληρωτής σε ένα κλάδο και μετά εκείνος που θα πάει με απόσπαση λόγω ειδικής κατηγορίας να μην έχει που να τοποθετηθεί;τι προβλέπεται σε αυτήν την περίπτωση;