0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ήθελα να ρωτήσω όσοι τοποθετήθηκαν οριστικά το Μάιο σε οργανικά κενά τώρα έχουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν θέση στα νέα τμήματα ένταξης; Κοιτώντας τα κενά στο νομό μου έχουν ιδρυθεί τμήματα ένταξης σε σχολεία φιλέτα και θα τα πιάσουν με οριστική τοποθέτηση άτομα με πολύ χαμηλά μόρια. Κανονικά δεν θα ταν σωστό να πάρουν προσωρινή τοποθέτηση και εκ νέου του χρόνου να τα διεκδικήσουν όλοι όσοι θέλουν;
Διορίστηκα πέρυσι σε δυσπρόσιτο. Τον Οκτώβριο θα κάνω αίτηση για μετάθεση. Τα μόριά μου μέχρι ποιο μήνα υπολογίζονται; μέχρι τον Οκτώβριο ή και την επόμενη χρονιά;
Όσοι πήραν συμπληρωματική μετάθεση δεν θα τοποθετηθούν οριστικά αλλά προσωρινά; Γιατί το Μάιο με περισσότερα μόρια τοποθετήθηκαν σε απομακρυσμένα τμήματα ένταξης κάποιοι...
Χρήσιμη "off the record" πληροφορία.Τα κενά των Π.Σ. και ΠΕΙ.Σ., γενικής και ειδικής, θα δοθούν στους νεοδιόριστους ως λειτουργικά για προσωρινή τοποθέτηση.Μένει να αποδειχθεί ή να επιβεβαιωθεί. Ίσως ο Patreas ή ο mmmm να μπορούσε να διαφωτίσει.
Και θα τα επιλέξουνε πολλοί! Στην Β Αθήνας διορίστηκαν 12 άτομα πε70 και τα κενά στα πειραματικά είναι 20+. Επίσης μου φαίνεται περίεργο να τα δώσουν όταν δεν φάνηκαν καν σαν λειτουργικά σε αποσπάσεις.
Είναι απόλυτα λογικό να μην δοθούν στις αποσπάσεις αφού οι συνάδελφοι θα μπορούσαν να είχαν αιτηθεί πρωτύτερα θητεία ή και απόσπαση προς αυτά.
Ισχύει και για τις εκτός αποσπάσεις αυτό;
Εννοείται.Πέρσι είχαμε συνάδελφο που πήρε απόσπαση (ήρθε) από άλλο ΠΥΣΔΕ και έκανε τον Αύγουστο αίτηση απόσπασης στο σχολείο που υπηρετώ.Κανονικότατα και νόμιμα και ηθικά.