0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας,ειμαι στους διοριστέους και θα ηθελα καποιος να με κατατοπισει σχετικα με την διαδικασια που επεται.Μολις βγουνε τα ονοματα με τις τοποθεσιες θα ξερουμε που θα παρουσιαστουμε.Ποτε ορκιζομαστε ;την ημερα που παρουσιαζομαστε ή οχι ,και αν οχι τοτε ποτε.Επισης το φεκ ποτε βγαινει με το ονομα μας μετα απο κανα δυο τρεις ημερες ή παραπανω,και πως μπορουμε να το βρουμε.Επισης επειδη στην ειδικοτητα μου πηρε ελαχιστα ατομα υποθετω οτι δεν θα υπαρχει αλλος συναδερφος στην ιδια περιοχη οποτε ο διευθυντης μου δειχνει τα κενα που υπαρχουν στα σχολεια και διαλεγω η για την τοποθετηση μπαινω στη λιστα μαζι με αποσπασμενους,μη εχοντες οργανικη .Σας ευχαριστω,ενας νεος συναδερφος
Σας ευχαριστώ για τις απαντησεις,αυτο που δεν καταλαβα ειναι οτι για την τοποθετηση μπαινω στην διαδικασια να συναγωνιζομαι σε μορια τους μονιμους που δεν εχουν οργανικη τους,αυτους που εχουν ερθει με μεταθεση εκει κλτπ;
Οι διοριστεοι του 2010 την επόμενη χρόνια παίρνουμε οργανική θέση.Πότε κάνουμε την αντίστοιχη αίτηση;θα μας δώσουν κενά;και πότε θα μάθουμε που θα είμαστε;θα το ξέρουμε απο νωρις;
όταν με το καλό ανακοινωθούν οι μεταθέσεις (κανονικά ΜΑΙΟ 2012 ή όποτε αυτό γίνει) να έχετε το νου σας στις κατά τόπους ΔΔΕ / ΔΠΕ πότε θα δώσουν χρονικό περιθώριο για δήλωση προτιμήσεων με βάση τα κενά που θα προκύψουν τότε.