*

Αποστολέας Θέμα: Τοποθετήσεις νεοδιόριστων  (Αναγνώστηκε 267334 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος takisk

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Τοποθετήσεις νεοδιόριστων
« Απάντηση #154 στις: Οκτωβρίου 03, 2010, 06:37:17 pm »
οχι δεν προηγουνται

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:21:18 »

Αποσυνδεδεμένος oinolatris

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Αυγούστου 17, 2011, 09:32:27 pm »
Γεια σας,ειμαι στους διοριστέους και θα ηθελα καποιος να με κατατοπισει σχετικα με την διαδικασια που επεται.Μολις βγουνε τα ονοματα με τις τοποθεσιες θα ξερουμε που θα παρουσιαστουμε.Ποτε ορκιζομαστε ;την ημερα που παρουσιαζομαστε ή οχι ,και αν οχι τοτε ποτε.Επισης το φεκ ποτε βγαινει με το ονομα μας μετα απο κανα δυο τρεις ημερες ή παραπανω,και πως μπορουμε να το βρουμε.Επισης επειδη στην ειδικοτητα μου πηρε ελαχιστα ατομα υποθετω οτι δεν θα υπαρχει αλλος συναδερφος στην ιδια περιοχη οποτε ο διευθυντης μου δειχνει τα κενα που υπαρχουν στα σχολεια και διαλεγω η για την τοποθετηση μπαινω στη λιστα μαζι με αποσπασμενους,μη εχοντες οργανικη .Σας ευχαριστω,ενας νεος συναδερφος

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Αυγούστου 17, 2011, 09:55:40 pm »
Γεια σας,ειμαι στους διοριστέους και θα ηθελα καποιος να με κατατοπισει σχετικα με την διαδικασια που επεται.Μολις βγουνε τα ονοματα με τις τοποθεσιες θα ξερουμε που θα παρουσιαστουμε.Ποτε ορκιζομαστε ;την ημερα που παρουσιαζομαστε ή οχι ,και αν οχι τοτε ποτε.Επισης το φεκ ποτε βγαινει με το ονομα μας μετα απο κανα δυο τρεις ημερες ή παραπανω,και πως μπορουμε να το βρουμε.Επισης επειδη στην ειδικοτητα μου πηρε ελαχιστα ατομα υποθετω οτι δεν θα υπαρχει αλλος συναδερφος στην ιδια περιοχη οποτε ο διευθυντης μου δειχνει τα κενα που υπαρχουν στα σχολεια και διαλεγω η για την τοποθετηση μπαινω στη λιστα μαζι με αποσπασμενους,μη εχοντες οργανικη .Σας ευχαριστω,ενας νεος συναδερφος

Σιδεροκέφαλος, καλή αρχή! Ας τα πάρουμε με τη σειρά:
1) Τη μέρα που θα παρουσιαστείς, θα ορκιστείς κιόλας. Θα παρουσιαστείς στην έδρα του νομού που διορίστηκες (π.χ. Σύρος αν είναι Κυκλάδες, Ρόδος αν είναι Δωδεκάνησα κτλ). Θα συμπληρώσεις την απαραίτητη χαρτούρα που θα σου δώσουν και μετά θα ορκιστείς.
2) Το ΦΕΚ διορισμού βγαίνει μετά από λίγες μέρες και στέλνεται όπως και να έχει στο σχολείο που υπηρετείς, μην αγχώνεσαι γι' αυτό.
3) Στο αν θα επιλέξεις σχολείο και θα φύγεις κατευθείαν, δε μπορώ να σου απαντήσω με απόλυτη σιγουριά. Λογικά όχι, θα περιμένεις να συνεδριάσει το ΠΥΣΔΕ της περιοχής σου και να σε τοποθετήσει στο σχολείο που επέλεξες.

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Αυγούστου 17, 2011, 10:07:15 pm »
Συγχαρητήρια για το διορισμό!
Μπορεί και να μην ορκιστείς την ίδια μέρα.Σε μας ο προϊστάμενος -καλά νά'ναι όπου κι αν βρίσκεται- οργάνωσε τελετή ορκωμοσίας, μια εβδομάδα μετά την τελευταία μέρα υποχρεωτικής ανάληψης υπηρεσίας.
Εμείς τότε δηλώσαμε τα κενά, σύμφωνα με τη σειρά προτίμησής μας και μετά  από μερικές μέρες μάθαμε την τοποθέτησή μας.Τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν κανονικά και ο καθένας είχε πρόσβαση σε αυτά.
Τί μου θυμίζεις τώρα!Ωραίες εποχές!
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:21:18 »

Αποσυνδεδεμένος oinolatris

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Αυγούστου 17, 2011, 11:48:37 pm »
Σας ευχαριστώ για τις απαντησεις,αυτο που δεν καταλαβα ειναι οτι για την τοποθετηση μπαινω στην διαδικασια να συναγωνιζομαι σε μορια τους μονιμους που δεν εχουν οργανικη τους,αυτους που εχουν ερθει με μεταθεση εκει κλτπ;

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Αυγούστου 18, 2011, 12:05:09 am »
Σας ευχαριστώ για τις απαντησεις,αυτο που δεν καταλαβα ειναι οτι για την τοποθετηση μπαινω στην διαδικασια να συναγωνιζομαι σε μορια τους μονιμους που δεν εχουν οργανικη τους,αυτους που εχουν ερθει με μεταθεση εκει κλτπ;

Ναι, απλά εσύ σα νεοδιόριστος τοποθετείσαι τελευταίος, οπότε...

Αποσυνδεδεμένος boukitsa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Αυγούστου 18, 2011, 01:59:17 pm »
Γεια σου! Εγώ ξέρω πως σε σχέση με τους περσινούς νεοδιόριστους,τους υπεράριθμους τους αποσπασμένους κτλ., τοποθετείσαι τελευταίος. Στην ουσία τα μόρια σου θα μετρήσουν για να "συναγωνιστείς" μόνο με αυτούς που διορίστηκαν μαζί σου, στα εναπομείναντα κενά. Καλή τοποθέτηση σου εύχομαι!

Αποσυνδεδεμένος napi

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Οκτωβρίου 10, 2011, 03:27:14 pm »
Οι διοριστεοι του 2010 την επόμενη χρόνια παίρνουμε οργανική θέση.Πότε κάνουμε την αντίστοιχη αίτηση;θα μας δώσουν κενά;και πότε θα μάθουμε που θα είμαστε;θα το ξέρουμε απο νωρις;

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Han shot first...
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Οκτωβρίου 10, 2011, 04:20:10 pm »
 Πρόκειται για την αίτηση οριστικής τοποθέτησης. Αν έχω καταλάβει καλά, οι αιτήσεις πρέπει να γίνουν τον Νοέμβριο. (Αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με.)
 Όσο για το αν παίρνουμε οργανική, το πιό πιθανό είναι, αν δεν υπάρχουν οργανικές, να είμαστε στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ.

Αποσυνδεδεμένος gumus

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Οκτωβρίου 10, 2011, 04:26:02 pm »
Οι διοριστεοι του 2010 την επόμενη χρόνια παίρνουμε οργανική θέση.Πότε κάνουμε την αντίστοιχη αίτηση;θα μας δώσουν κενά;και πότε θα μάθουμε που θα είμαστε;θα το ξέρουμε απο νωρις;

Οι διοριστέοι του 2010,κάνουν δήλωση τοποθέτησης το 2011,αλλά οργανική παίρνουν το 2012.είναι υποχρεωτική η τριετία και στο3ο έτος παίρνουν οργανική,αν, βέβαια,υπάρχουν.
"Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! "
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Οκτωβρίου 10, 2011, 04:51:05 pm »
απαντώ εν τάχει γιατί έχω πραγματικά πολύ διάβασμα αυτόν τον καιρό:

ΝΟΕΜ
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος katerina_s

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Οκτωβρίου 10, 2011, 04:55:29 pm »
To θέμα είναι, θα δώσουν οργανικές θέσεις φέτος ή θα τις καταργήσουν για να μας τρέχουν όπου τους βολεύει?
 :(

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Han shot first...
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Οκτωβρίου 10, 2011, 05:01:13 pm »

όταν με το καλό ανακοινωθούν οι μεταθέσεις (κανονικά ΜΑΙΟ 2012 ή όποτε αυτό γίνει) να έχετε το νου σας στις κατά τόπους ΔΔΕ / ΔΠΕ πότε θα δώσουν χρονικό περιθώριο για δήλωση προτιμήσεων με βάση τα κενά που θα προκύψουν τότε.

Εάν κάνουμε δήλωση προτίμησης τον Μάιο, πότε θα πρέπει να παρουσιαστούμε στο σχολείο τοποθέτησης, 30 Ιουνίου ή 1 Σεπτεμβρίου;

Αποσυνδεδεμένος nipiagwgos

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Οκτωβρίου 10, 2011, 05:04:01 pm »
ερώτηση bitch αν ξέρεις απάντησε μου,διορίστηκα το 2010 κυκλαδες αν το 2012 δεν υπάρχει οργανική και είμαι στη διάθεση όταν θα ξανακάνω χαρτιά για οριστική τοθέτηση θα πρέπει να είναι κυκλαδες όπου πρωτοδιορίστηκα ή θα μπορώ αλλού αφού θα έχω ξεχρεώσει την 3ετία;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)