0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
To ενδεχόμενο να μην υπάρξει ... κουδούνι μέσα στο Σεπτέμβριο, το απορρίπτουμε, ε;
jimy100, ξέρω ότι είσαι μαχητικός και θα ήθελα να μου πεις το εξής: τι ακριβώς προσδοκάμε και τι κάνουμε με τις απλές 24ωρες; Μια τρύπα στο νερό. Γι' αυτό, κατά τη γνώμη μου, δεν έχουν συμμετοχή. Να γίνουν συνελεύσεις, να γίνουν θαύματα, να γίνει χαμός... κάτι να γίνει, πάντως, βρε παιδί μου. Αυτό το απόλυτο τίποτα, η αποχαύνωση, η αμάσητη κατάποση των πάντων, το θολό το βλέμμα της αγελάδας, κάπου πρέπει να σταματήσει πια.
εγω προσωπικα, αν δεν ειναι διαρκειας δεν κανω απεργια...εδω δεν κανουν οι παλιοι, που εχουν λεφτα, θα κανω εγω το μπατηρακι!!! το μεροκαματακι μου δεν τους το χαριζω!!!αργα ξυπνησαν και πεταξε το πουλι!!!
http://www.pde.gr/index.php?page=5043ωραίες αυτές οι προτάσεις και οι λόγοι πολλοί σημαντικοί,γιατί όμως να περιμένουμε τότε;ας οργανώσει η ΔΟΕ συγκεντρώσεις και τώρα,για όσους από μας μπορούμε,έτσι ούτε ο μισθός μας κόβεται και ίσως κάποιοι μας πάρουν πιο σοβαράτώρα ό,τι γίνει γιατί να περιμένουμε;