0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με αυτή την λογική και εάν υποθέσουμε - δεχθούμε - π α ρ α δ ε χ θ ο ύ μ ε ότι το εδώ φόρουμ προσφέρει ενημέρωση - μάλιστα κάποιοι αντλούν έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση, τέτοια που να κινούνται εντός εκπαιδευτικού χώρου με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση - Εν τοιαύτη περιπτώση... βάσει της επιχειρηματολογίας σας ας σταματήσει και το φόρουμ να προσφέρει "εθελοντικά" και ας απαιτήσει την ετήσια συνδρομή που έχει οριστεί. Ακραίο παράδειγμα; Ίσως... Αλλά αφού όπως υποστηρίζετε όλα ενυπάρχουν και λειτουργούν στη βάση του "δούναι και του λαβείν" ας συμπεριληφθούν όλα. Και αν με ρωτήσετε προσωπικά είμαι συνδρομητής επειδή στ' αλήθεια έχω αντλήσει χρήσιμες πληροφορίες για την εκπαιδευτική μου επιβίωση. Και το θεωρώ δέον να συνεισφέρω με αυτόν τον συμβολικό τρόπο στην συντήρηση των όποιων λειτουργιών απαιτούνται από τεχνικής - πληροφορικής άποψης. (Όσο μπορώ να γνωρίζω...) Περιττό [;] ΥΓ: Η συνδρομή προκύπτει από το υστέρημα. Σε κανέναν πλέον δεν περισσεύουν..
Mόλις δεχτηκα μια "ενδιαφερουσα" προταση να διδάξω ξένες γλώσσες στο ΄κοινωνικο φροντιστηριο' του δήμου, και σε αντάλλαγμα γονείς παιδιών που εχουν συνεργειο καθαρισμού θα ερχονται να καθαριζουν την πολυκατοικία ή να ερχεται καποια να μου κανει δουλειες 2 φορες το μηνα Αν δεχτω προσφορά κι απο μπακαλικο/φουρνο/μαναβικο κλπ θα το σκεφτω...
Μία ερώτηση (άσχετη με το θέμα αλλά νομίζω ότι μόνο εσείς ξέρετε την απάντηση) : έχω ένα αγοράκι 6,5 χρονών, θα πάει β τάξη.Σκέφτομαι να τον ξεκινήσω αγγλικά. Είναι κατάληλη ηλικία; Ευχαριστώ για την οποια απάντηση!!