0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: NHP2 στις Σεπτέμβριος 05, 2012, 09:32:07 μμΞερει κανεις αν υπαρξουν κενα στη γ Αθηνας ? Εχω αρχισει να πιστευω οτι φετος πεταξε το πουλακι για μενα . Εχω μποστα μου στον ανανεωμενο πινακα 220 περιπου ατομα. Λετε στις επομενες φασεις να βγαλει κενα στη γ Αθηνας ? Ποσο θα μου λειψει το σχολειο φετος......Ε, θα βγάλει φυσικά. Μην αγχώνεστε από την Α' φάση. Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας.
Ξερει κανεις αν υπαρξουν κενα στη γ Αθηνας ? Εχω αρχισει να πιστευω οτι φετος πεταξε το πουλακι για μενα . Εχω μποστα μου στον ανανεωμενο πινακα 220 περιπου ατομα. Λετε στις επομενες φασεις να βγαλει κενα στη γ Αθηνας ? Ποσο θα μου λειψει το σχολειο φετος......
Παράθεση από: Schnittke στις Σεπτέμβριος 05, 2012, 08:49:06 μμΩραίο κεραμίδι βραδιάτικα! Εγώ με θέση κοντά στο 1900 περίμενα κατά Γενάρη και αν, σήμερα με την ησυχία μου έκανα τις δουλείτσες μου όλη μέρα, και τώρα συνειδητοποιώ ότι με κάλεσαν Α' Σάμου!!!Απ' τη μια θέλω να κλάψω από χαρά, γιατί ήθελα πώς και πώς να μπω επιτέλους σε τάξη, αλλά κι απ' την άλλη μου ήρθε τόσο ξαφνικό που μου 'ρχεται να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο!... Ούτε εξετάσεις έκανα ακόμα ούτε τίποτα!!Για πείτε, έχει καμιά από σας εμπειρία από Σάμο; Λογικά θα είναι ακριβή η ζωή εκεί, θα τα βγάζω πέρα; Έχει υπηρετήσει καμιά εκεί να μου πει εντυπώσεις;Η Σάμος πήρε πολλά άτομα. Μία απ' αυτές είναι η jioannio. Στείλ' της ένα μήνυμα. Μία φίλη μου έχει σχέσεις με Καρλόβασι Σάμου (όχι λόγω αναπλήρωσης). Μου έχει πει τα καλύτερα λόγια, και για τους ανθρώπους αλλά και για το κόστος ζωής. Είναι, δηλαδή, πολύ φτηνότερο από άλλα νησιά. Θα περάσεις καλά, σίγουρα! Συγχαρητήρια και καλή χρονιά!
Ωραίο κεραμίδι βραδιάτικα! Εγώ με θέση κοντά στο 1900 περίμενα κατά Γενάρη και αν, σήμερα με την ησυχία μου έκανα τις δουλείτσες μου όλη μέρα, και τώρα συνειδητοποιώ ότι με κάλεσαν Α' Σάμου!!!Απ' τη μια θέλω να κλάψω από χαρά, γιατί ήθελα πώς και πώς να μπω επιτέλους σε τάξη, αλλά κι απ' την άλλη μου ήρθε τόσο ξαφνικό που μου 'ρχεται να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο!... Ούτε εξετάσεις έκανα ακόμα ούτε τίποτα!!Για πείτε, έχει καμιά από σας εμπειρία από Σάμο; Λογικά θα είναι ακριβή η ζωή εκεί, θα τα βγάζω πέρα; Έχει υπηρετήσει καμιά εκεί να μου πει εντυπώσεις;