0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά ,κατανοώ το άγχος σας και την ανεργία πολλών από εδώ αλλά γιατί δεν χαλαρώνετε και να ηρεμήσετε και ότι είναι να γίνει θα γίνει !Έχει νόημα τώρα να χτυπιόμαστε και να αγχωνόμαστε για το τι θα γίνει αρχές του μηνός; Θα πάρουν αναπληρωτές αυτό είναι σίγουρο.Επίσης πολλοί από εσάς θα έπρεπε να συμμετέχετε στο σύλλογο των φιλολόγων που δραστηριοποιείται ιδιαίτερα για τις β αναθέσεις αλλά το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι για το αν και πότε θα πάτε αναπληρωτές και όταν πάτε αδιαφορείτε για τα θέματα του κλάδου μας .ΜΗ κρύβεστε πίσω από το δάκτυλό σας ...όταν θα αρχίσουν οι β αναθέσεις και θα θιγούμε όλοι μας και θα χάνονται θέσεις συνέχεια να δούμε μετά πως θα μετράμε τους αναπληρωτές !Φιλικά πάντα .
Εγώ ,fotini 18 το μόνο που θέλω να πω είναι ότι έχουμε αρρωστήσει οι άνθρωποι ,περιμένοντας φάσεις και αφασίες και να μπαίνουμε στο τρυπάκι των προσλήψεων (θα πάρουν 100 ; θα πάρουν 1000; )χωρίς να έχουν γίνει καν οι διορισμοί και το σπουδαιότερο χωρίς να υπάρχει μια αξιόπιστη πληροφορία ακόμα για το πως θα εξελιχθεί το πράγμα. Το μόνο που επιθυμώ να τονίσω είναι ότι με τις β αναθέσεις δεν τελειώσαμε και πρέπει να δούμε το θέμα συνολικά και να δράσουμε .Το Καστελόριζο πάντως είναι υπέροχο αλλά πολύ ζεστό ρε παιδί μου ....