0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: konstantinavam στις Σεπτεμβρίου 03, 2012, 09:06:29 amΔεν ξέρω τί γίνεται με το θέμα της Αθήνας... νομίζω ότι αν αντιπαραβάλλετε τα κενά πριν τις αποσπάσεις και μετά, θα βγάλετε κάποιο νόημα.... Η αλήθεια είναι όμβς, ζώντας στην παραμεθόριο, ότι δεν είναι εύκολο, ειδικά για άτομα με οικογένεια, να συντηρούν πλέον 2 σπίτια... οπότε είναι απολύτως λογικό το άγχος σας! Όσο για την αύξηση ωραρίου, νομίζω ότι πολλοί παλιοί συνάδελφοι θα φύγουν μόλις γίνει αυτό... οπότε για τη δική μας ειδικότητα θα υπάρξει πολύ μικρή μείωση... και θα δουλέψει κόσμος... απλά φοβάμαι ότι πάλι θα λειτουργήσει το κουτάκι! Πώς και δεν το βάλατε φέτος αυτό το κουτάκι; θυμάμαι κάθε χρόνο οι περισσότεροι και με πολύ καλή θέση το βάζατε....Νομίζω ότι το απάντησες μόνη σου το ερώτημα. Το να συντηρείς πλέον δύο σπίτια με το μισθό που μας δίνουν είναι ασύμφορο. Όπως και το να υποβάλεις την οικογένειά σου αλλά και τον εαυτό σου σε όλη αυτή την ταλαιπωρία, όταν μάλιστα η προοπτική διορισμού είναι εντελώς αμφίβολη υπό τις παρούσες συνθήκες.Επομένως για κάποιους που είναι αρκετά ψηλά με βάση το γεγονός ότι στην ειδικότητά μας παίρνουν αρκετό κόσμο το να μη βάλουν το κουτάκι είναι μια λογική επιλογή. Άλλο αν ξαφνικά φέτος το Υπουργείο κάνει ό,τι μπορεί για να δοκιμάσει τις αντοχές των συναδέλφων.
Δεν ξέρω τί γίνεται με το θέμα της Αθήνας... νομίζω ότι αν αντιπαραβάλλετε τα κενά πριν τις αποσπάσεις και μετά, θα βγάλετε κάποιο νόημα.... Η αλήθεια είναι όμβς, ζώντας στην παραμεθόριο, ότι δεν είναι εύκολο, ειδικά για άτομα με οικογένεια, να συντηρούν πλέον 2 σπίτια... οπότε είναι απολύτως λογικό το άγχος σας! Όσο για την αύξηση ωραρίου, νομίζω ότι πολλοί παλιοί συνάδελφοι θα φύγουν μόλις γίνει αυτό... οπότε για τη δική μας ειδικότητα θα υπάρξει πολύ μικρή μείωση... και θα δουλέψει κόσμος... απλά φοβάμαι ότι πάλι θα λειτουργήσει το κουτάκι! Πώς και δεν το βάλατε φέτος αυτό το κουτάκι; θυμάμαι κάθε χρόνο οι περισσότεροι και με πολύ καλή θέση το βάζατε....
Καρδίτσα φέτος έχει 12 κενά φιλολόγων ενώ πέρσι 0.. βέβαια δεν γνωρίζουμε τι αλχημείες θα γίνουν με τη β΄ ανάθεση... Οπότε να υπολογίσουμε από τα 12 να μείνουν τα 6; Πάλι καλύτερα από πέρσι θα είμαστε.. Λογικά θα υπάρχει αύξηση αναπληρωτών.. περίπου 200 άτομα... λογικά.. προσωπική εκτίμηση....
Έχει κανείς υπόψη του τι γίνεται από κενά στη Θεσσαλονίκη;Ή είναι η ίδια κατάστση με αυτή που επικρατεί στην Αθήνα;
Σωστά έχουμε και τις β΄ αναθέσεις.. Ας θεωρήσουμε ότι θα μας μειώσουν τον αριθμό κατά 50%. Επιπλέον να αναφέρω ότι υπολόγισα τα κενά μόνο της Α΄ Καρδίτσας .. όχι της